Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

kampaktivitet1_640x360.jpg

Lisens og deltakerberettigelse

Nå som vi er i gang med ny sesong er det viktig å huske på reglene for deltakerberettigelse i senior.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

HØYERE OG LAVERE RANGERTE LAG
§ 
21 Deltagelse på lavere rangert lag

(1) Spiller som har deltatt i kamp for et lag, må stå over en av dette lagets kamper før vedkommende har rett til å delta på et lavere lag.  Vedkommende er da spilleberettiget for alle lavere lag.

(2) Hvis høyere og lavere lag er satt opp i kamp samme dag, har spilleren rett til å delta på lavere lag uansett tidspunkt for kampen, men spilleren kan ikke delta på begge lag samme dag.

(3) I seniorklassen kan det likevel benyttes inntil 3 spillere som ikke har fylt 21 på det nærmeste lavere rangerte laget uten at disse må stå over en kamp for det laget de har deltatt for. 

(4) I klassene opp til og med J/G 20 kan det fritt benyttes spillere på 2.-laget uten at disse må stå over en 1.-lagskamp.  Disse spillerne kan også spille på begge lag samme dag, men reglene i § 18, 19 og 20 må følges.

§ 22 Seniorlagenes første obligatoriske kamp i sesongen 

(1) I et lags første obligatoriske kamp i sesongen, kan det ikke benyttes spillere som har spilt lavere lags obligatoriske kamper tidligere i samme sesong.  

(2) I seniorklassene kan det likevel benyttes inntil 3 spillere som ikke har fylt 21 år selv om disse har deltatt i obligatorisk kamp for lavere rangert lag før det høyere rangerte lagets første obligatoriske kamp.

Les hele reglementet for lisens og deltakerberettigelse her.