Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Rakkestad_RT_2018.jpg
Foto fra regional talentsamling 2018

Bruttotroppene klare!

14.-16. juni arrangeres regional talentsamling for spillere født i 2004. Her kan du se bruttotroppene!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NHF Region Øst i samråd med Rakkestadhallen Drift AS arrangerer helgen 14.-16. juni 2019 en regional talentsamling for jenter og gutter født i 2004. Fra våre utviklingsmiljøer på SPU 14 inviteres det ca. 100 jenter og ca. 70 gutter til denne samlingen. Jentene vil bli delt inn i fire grupper, mens guttene blir delt i tre grupper.

Spillerne betaler en egenandel på 1600,- for å delta på samlingen.

Nedenfor finner du de som er plukket ut i bruttotroppen for både jenter og gutter. Viktig å merke seg at bruttotroppene er tatt ut av spillerutviklerne på SPU 14 og er basert på deres vurdering av SPU14-samlingene i sesongen 2018/2019. 

Bruttotropp for jentene finner du her.

Bruttotropp for guttene finner du her.

Erfaringsvis vet vi at flere av ulike årsaker ikke har anledning til å delta. Derfor utarbeider vi en liste med alle som er aktuelle -> bruttotropp. Med bruttoliste (i motsetning til en uttaksliste) unngår vi at flere spillere blir forespurt fra en reserveliste uken rett før samlingen. Med disse listene synliggjør vi hvem som kan være aktuelle til å bli tatt ut til samlingen. Spillerne i bruttotroppen vil få en sms med en link til å fylle ut et skjema, hvor de forteller om de har anledning til å delta eller ikke. Med bakgrunn i disse besvarelsene vil det endelige uttaket komme i uke 21. Det er derfor veldig viktig at alle spillerne fyller ut skjemaet de får tilsendt.

Region Øst gratulerer til alle spillerne med bruttouttaket!
Les gjerne mer om regional talentsamling her.