Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

AFSK 250418-1.jpg

Sportslig ledelse

Både Ammerud og AFSK har gjennomført modulen Sportslig Ledelse med stor iver og engasjement.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere og flere klubber tar seg nå tid til å ta Klubbanalysen gjennom prosjektet Klubbhuset. Gjennom analysen, får klubben svar på hva de er gode på, hva de kan bli bedre på og ikke minst om det finnes noen konkrete utfordringer de trenger hjelp til.

I Region Øst er det Sportslig ledelse som har stått på agendaen til blant annet Jar, Lervik, Ammerud og AFSK den siste tiden. Dette har ført til et godt stykke arbeid. Stort engasjement, og konkrete prosjekter og punkter er satt på handlingsplanen. Det å få hjelp av NHF til å nøste i tråder, sette ting i system og finne fokusområder er bare positivt. Å stadig bruke tid på å «slukke branner», er derimot slitsomt.

Nestleder i Ammerud Håndball, Kent Bahr sier følgende:

- Sportslig ledelse kan anbefales. Ofte vil jeg tro det er foreldre som sitter i «styret og sportslig utvalg», noen med håndball kunnskap andre ikke, så det å få oppdatert innspill fra forbundet er viktig, det vil også kanskje gi bedre synergieffekt mellom klubbene.

- Takk for i går, det var meget interessant og lærerikt; Freddy Martinsen, leder AFSK.

Norges Håndballforbund Region Øst vil snart ta direkte kontakt med klubber som ikke har tatt Klubbanalysen ennå, i håp om at denne kan prioriteres. Ta gjerne direkte kontakt med oss også, enten via e-post: nhf.ron@handball.no eller telefon 66 94 16 53.

AFSK_250418-2.jpg