Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommer_Temaserien_640x360.jpg

Dommere

Dommere i Temaserien vil få oppfølging fra dommerutvikler på hver runde.

Vi oppfordrer alle dommerkontakter til å melde på par til Temaserien. Temaserien er en utviklingsarena for spillere, dommere, trenere og dommerutviklere. Dommerne får prøvd seg på forskjellige temaer og faser i spillet, og får en trygghet de kan ta med seg tilbake til regionserien. Det er også en fin mulighet til å prøve seg på et høyere nivå. Dommere står lengre i rollen når det er gøy og man får anerkjennelse for jobben man gjør, så dette er et kjempefint tiltak for å beholde dommerne i klubb.

Temaserien er den største rekrutteringsarenaen for utviklingsgruppe 3, også kalt for Boblene. Les mer om Boblene her. Man må ikke være med i Boblene for å dømme Temaserien. På Temaserien vil dommerne få oppfølging fra dommerutviklere som blir brukt i Boblene, og de vil få veiledning på alle kampene de dømmer. Alle klubber og dommerkontakter vil motta mail ca. 1 måned før det arrangeres Temaserierunde i området man tilhører, og da vil det være mulighet for påmelding.

Dommerutviklere som allerede er tilknyttet Boblene, er de som primært blir brukt. Samtidig er det en mulighet for nyutdannede dommerutviklere å bidra på Temaserien; selv om man ikke har mulighet til å følge opp faste dommerpar i Boblene, kan man likevel være med noen runder for å bidra til utvikling hos relativt ferske dommere. Ønsker du å bidra? Ta kontakt med regionskontoret!

Dommere Temaserien 12 år:
Denne sesongen vil regionen bruke dommere fra ring 10 og 11 (kvotedommere). Har du erfarne dommere i 12-årsklassen som kun har dommer barnehåndball, så kan de få prøve seg.

Dommere Temaserien 13 år:
Denne sesongen vil regionen bruke dommere fra ring 10 og 11 (kvotedommere). Her ønsker man primært de som har tatt Dommer 1, og som skal dømme sin første sesong i 13-årsklassen. Det er en god mulighet til å få kamptrening.

Dommere Temaserien 14 år:
Denne sesongen vil regionen bruke dommere fra ring 9 og 10 (kvotedommere). Her ønsker man primært de som allerede har deltatt på Temaserie 12 og 13, eventuelt de som allerede er med i Boblene.