Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

shoot arena 640x360.png
Foto: Hommelvik Håndball

Vellykket Avkast i klubb

Etter over to år med pandemi og begrensninger kunne endelig Hommelvik invitere til fest og moro!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

"Endelig kan idrettshaller og tribuner fylles med liv og røre. Endelig skal vi få oppleve både oppturer og nedturer sammen. Og vi skal få oppleve idrettsglede igjen!"

Dette skriver Hommelvik Håndball i invitasjonen til Avkast i klubb som de arrangerte i starten av oktober. Sveberghallen var fylt opp med spillere, trenere og familie. Det var nærmere 800 innom i løpet av de tre timene arrangementet varte. Det var innløp og presentasjon av alle lag og spillere, i tillegg var det utdeling av Hommelvik Håndball og Gjensidige Stjørdal sin ildsjel pris. På utsiden av hallen var det rigget med ulike aktiviteter, og det var full aktivitet både ute og inne gjennom hele arrangementet. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

bungaroo run 640x360.pngFoto: Hommelvik Håndball

Hommelvik er opptatte av samhold og fellesskap, og det var synlig i Sveberghallen denne dagen. - Det var helt fantastisk, sier leder i Hommelvik Håndball, Bjarne Lervang. Å se alle spillerne samlet foran en fullstappet tribune var rørende, og vi ser at det er et voksende håndballmiljø i Hommelvik. 
 
Artikkelen fortsetter under bildet.
 
publikumq1 640x360.pngFoto: Hommelvik Håndball
 
- Avkast i klubb bidro til å bygge klubbfølelse og samhold på tvers av spillegruppene. Vi har en fantastisk gjeng med engasjerte trenere og lagledere som legger ned mange timer hver uke for at barn og unge skal få et tilbud om å spille håndball.
 
Uten navn-1.pngFoto: Hommelvik Håndball
 
Bjarne Lervang mener stort foreldreengasjement bidrar til å bygge nærmiljø. - Det vi gjør på banen har ringvirkninger også utenfor. Jeg er utrolig stolt av å få være en del av Hommelvik Håndball!
 
 
Har din klubb lyst til å arrangere Avkast i klubb? Du kan lese mer og laste ned heftet her.