Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

avkast i klubb 630x360.jpg

Bli med på tidenes avkast i klubb

Neste sesong skal vi styrke klubbfølelsen! Slik kommer dere i gang med aktiviteter i høst.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dessverre ble også fjoråret preget av pandemien. Nå gleder vi oss til høsten og ny håndballsesong. Vi håper at vi igjen får med hele håndballfamilien – til å skape masse glede og begeistring rundt i hallene. Målet er å få med enda flere  spillere, dommere, trenere og frivillige.

Denne sesongen skal vi styrke klubbfølelsen! Blir du med?

Målet er å få en god start på sesongen 2022/23. Vi ønsker at alle er med videre, at vi får tilbake noe av de som har sluttet og får med enda flere. «Avkast i klubb» skal skape begeistring og være en sosial møteplass som ingen vil gå glipp av. 

For å legge til rette for en spennende og fartsfylt sesong har vi laget heftet «Arrangement i klubb». Nå er det om å gjøre å skape begeistring, idrettsglede og en sosial møteplass som kjente og ukjente ønsker å være en del av, og det er her «Avkast i klubb» kommer inn.

Vårt største håp er at du som trener, dommer, leder eller frivillig blir med oss videre slik at håndballfamilien kan fortsette å vokse i tiden som kommer. 

I dette heftet finner du forslag til aktiviteter for både store og små som dere kan gjennomføre underveis i sesongen. Hva med å lage en konkurranse inspirert av NRK-programmet Mesternes Mester? Eller kanskje dere kan arrangere en turnering internt i klubben?

Vi oppfordrer idrettslag til å lage gode aktivitetstilbud og attraktive arrangementer utover høsten. Vi håper at «Arrangement i klubb» kan inspirere til gøyale aktiviteter som samler lagene, dommerne, trenerne, styret og frivillige - og gjør at både gamle og nye medlemmer får lyst til å engasjere seg i håndball.

Trykk på brosjyren for å få den i fullskjerm