Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640x360 Arrangere barneturnering 20-21 NY.jpg
Foto: Svein André Svendsen

Har dere husket turneringssøknaden?

Inviteres tre lag eller flere til en treningsturnering, må dere søke som ved vanlig turnering.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange lag har forståelig nok lengtet å komme tilbake på håndballbanen, og vi ser en økt pågang i å arrangere og invitere til treningsturneringer. Husk at dersom tre -3- lag eller flere spiller mot hverandre, må det sendes inn en turneringssøknad til Regionskontoret.

Søknader om arrangementer skal godkjennes av den regionen klubben tilhører, og søknad må være innsendt senest en måned før arrangementet skal ta til.

Søknadsskjema finner du her. Dette sendes til klubbrådgiver av klubbens leder/sportslig leder.

Viktig! Et offentlig arrangement kan ha inntil 200 personer. Det vil si at på en håndballkamp, telles både spillere, tilskuere, foresatte, søsken og andre som er til stede uten å ha oppgaver knyttet til gjennomføringen av arrangementet blant de 200. Oppdragstagere som står for gjennomføringen av arrangementet omfattes ikke blant de 200 personene.

  • For arrangementer som varer over lengre tid kan kohorter med inntil 200 deltakere skiftes ut i løpet av dagen. Kohortene må skiftes ut på en smittevernfaglig forsvarlig måte og det må ikke være kontakt mellom kohortene.
  • Unntaket om 1-metersregelen gjelder kun for utøvere og deltakere, ikke publikum. Der må fortsatt regelen om 1-meters avstand og ikke kontakt følges.

Det finnes flere retningslinjer og føringer for å kunne avholde et arrangement på offentlig sted (håndballhallen er definert som offentlig sted). Les mer om dette i Helsedirektorates smittevernveileder for idrett.