Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2018_Håndballforum_Nominerte-Trondheim-640x360.jpg

Nominerte til priser

Her er de nominerte til begeistringspriser som deles ut på Håndballforum i Trondheim.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

På Håndballforum Trondheim skal det deles ut begeistringspriser til klubber og personer som fortjener ekstra oppmerksomhet for sin innsats i sesongen 2017/18. Her ser du oversikten over kategoriene med kriterier og de nominerte. Vi ønsker alle kandidater lykke til, og takker for innsatsen dere legger ned i klubb og lokalmiljøet.

Vi har fått inn mange nominasjoner til begeistringsprisene både før og etter fristen, og her er oversikt over finalistene; altså kandidatene som har muligheten til å vinne begeistringsprisen i de ulike klassene:

--

Årets begeistrer
Vinneren bør være en person som i kraft av sin personlighet sprer begeistring og entusiasme for håndballsporten i sin klubb og lokalmiljø, og som stiller opp, ikke er redd for å ta i et tak og som nyter stor respekt for sin innsatsvilje.

De nominerte er:

Magnar Bremeraunet, Rissa IL
Tor Martin Eek, Sparbu IL
Morten Enger, Charlottenlund Spkl
Leif Gansmo, Overhalla IL
Ole Andre Nilsen, Ørland BK
Guro Sevilhaug, Alvdal IL

--

Årets spillerutvikler
Vinneren bør være en trener eller leder som setter spillerne i sentrum, som er opptatt av individene og det å skape gode vekstvilkår for den enkelte spiller. Vedkommende setter spillernes utvikling foran lagets resultater, og har et langsiktig perspektiv på sitt utviklingsarbeid.

De nominerte er:

Kari Fjær, Frol IL
Gøril Guldteig Fosse, Ørland BK
Asle Hårsaker og Inger Mærk, Melhus/Gimse IL
Steinar Moe, Ålen IL
Stian Gomo Nilsen, Kolstad Håndball

--

Årets klubbleder
Vinneren bør være leder i en klubb som har fundert sitt arbeid på et tydelig verdigrunnlag, og som lever i tråd med både klubbens og norsk håndballs verdier. Klubben og lederen fremstår som ryddige både i forhold til sine naboklubber, håndballregionen og sine medlemmer, tillitsvalgte og engasjerte, og nyter stor respekt for nettopp dette. Vedkommende leder deler sin kompetanse med andre, og er en aktiv bidragsyter i sonemøter og andre fora.

De nominerte er:

Kjartan Braa, Bjugn HK
Wenche Helgemo, Sjetne IL
Marte Rosvold Støvne, Ålen IL
Tore Andreas Østerlie, Sverresborg IF
Monica Grindberg, Namsos HK

--

Årets klubb
Vinneren er en klubb som har et bredt perspektiv på sin aktivitet, og som også har et bevisst forhold til både inkludering og helse hos sine spillere, trenere og ledere. Klubben har den siste sesongen arbeidet godt med både utvikling av spillere, trenere, dommere og ledere, og nyter stor anseelse og respekt i sonen sin. I så måte har klubben på ett eller flere av disse omrpdene, skapt "beste praksis" i sitt distrikt.

De nominerte er:

Aure IL Håndball
Rissa IL Håndball
Sandnessjøen IL Håndball
Sverresborg IF Håndball

--

Årets dommerkontakt
Vinneren er dommerkontakt i en klubb som har et aktivt og godt dommermiljø, og som har tett og god kontakt med egne dommere. Dommerkontakten har god kontakt med sonens/regionens dommerutviklere og -oppsettsmedarbeidere.

De nominerte er:

Lena Amundal, Åfjord IL
Marthe Eek, Sparbu IL
Elin Jacob, Strindheim IL
Randi S. Pedersen, Ørland BK

--

Årets dommerpar
Vinnerne praktiserer kampledelse jevnt over slik det forventes at kampene skal ledes. Med andre ord være hjelpere og naturlig behagelige elementer i kampene. Har utmerket seg med gode dommerprestasjoner og viser seriøse holdninger med klare mål og ambisjoner om å bli bedre dommere. Dommerparet gir troverdige inntrykk og innehar samtidig nødvendig autoritet til å oppnå aksept for sine avgjørelser.

De nominerte er:

Tea Delic og Ivana Tintor, Røros IL
Veronica Bostad og Julianne Fjær, Ranheim IL
Sindre Hell og Armin Spago, Stjørdals-Blink IL
Geir Arvid Moe og Roger Munkvoll, Rissa IL

--

Årets lagleder
Vinneren er en «altmulig»-person som bidrar på utallige vis i forhold til at alle trives med å være en del av laget. Organisering av turer, sosiale tiltak både for utøvere og foreldre, foreldremøter og praktiske forhold rundt kampaktiviteten.

De nominerte er:

Hans Jørgen Baglo og Ingvild Løfors, Spkl Rapp
Ann Kristin Leinum, Skaun HK
Aase Vedul Moen, IL Aasguten
Gunn Kristin Stallvik, Ørland BK