Lagbilde LK06
Bak f.v. Thea Dyrhol Slenes, Julie Ellingsen, Mattis A. Lahn, Ane Victoria Mällberg, Gro Hammerseng-Edin, Hilde Wikheim, Kajsa Helland, Victoria Barth Gottschalksen. Midten f.v. Ingeborg Johanne Nyborg Tømmervåg, Hanna Waaler Lindquist, Othilie Liodden Holte, Mali Halldorsson, Charlotte Trondal Elisenberg, Ada Aalstad. Foran f.v. Mbombo Milolo Tumba, Vilde Janbu Fresvik, Malin Rustad Wasbrekke, Pernille Rø, Ella Briet Gunnarsdottir, Line Strand-Larsen, Marie Mikalsen Kvia.
U-jentene har hatt en fin turneringen, og drar fra Spania med én seier, ett tap og én uavgjort.

Tap i siste Scandiberico-kamp

Det ble tøft for U-jentene (LK06) da de møtte Spania i turneringens siste kamp. Kampen endte til slutt 28-21.

Så langt har det vært en god turnering for U-jentene, som står med seier mot Portugal og uavgjort mot Sverige. I kveld var det vertsnasjonen Spania som stod på motsatt banehalvdel.

Det ble en jevn start på kampen, men Spania hadde et lite overtak og ledet 5-4 etter ti minutter. U-jentene var i godt driv, men skulle så slite med å sette ballen i mål. De var uheldige med et par stangskudd, og den spanske målvakten stod godt mellom stengene. Spania økte sakte, men sikkert ledelsen, og da det var drøye åtte minutter igjen av omgangen, hadde de økt til 12-7. U-jentene spilte godt de siste minuttene av omgangen og vant den neste perioden 3-1. Lagene gikk dermed til pause da stillingen var 13-10.

Spania spilte et utgruppert forsvar som U-jentene strevde med å løse. De fremprovoserte også tekniske feil, som gjorde at hjemmelaget kunne øke ledelsen. Fem minutter ut i omgangen hadde Spania igjen fått et lite forsprang, og ledet 17-12. Det ble tøft for de norske jentene den neste perioden, da de slet med å komme til gode muligheter. Spanjolene spilte tøft i forsvar, og halvveis i omgangen var stillingen 22-15.

Den siste perioden ble også tøff for U-jentene, som til slutt måtte se seg slått 28-21 av vertsnasjonen.

Likevel har det alt i alt vært en god turnering for U-jentene som har vist styrke og mye vilje i alle tre kampene. Vi takker for innsatsen!