Ane Victoria Mällberg
Det endte med poengdeling for Ane Mällberg og U-jentene mot Sverige i Scandiberico.

U-jentene spilte uavgjort mot Sverige

Etter at Sverige tok ledelsen kjempet LK06 til siste slutt og utlignet til 28-28 i de siste sekundene.

De norske U-jentene møtte Sverige i sin andre kamp i Scandiberico, etter en sterk seier mot Portugal i den første kampen.

Fredagens oppgjør mellom de to nabolandene ble spennende, da lagene spilte jevnt i store deler av kampen. U-jentene fikk et lite forsprang på tampen av den første omgangen og gikk til pause med ledelse 12-13.

I andre omgang spisset det seg til, da Sverige tok over ledelsen. Etter halvspilt omgang ledet de gule- og blåkledde 22-20 over u-jentene.

Utover andreomgangen ble rommet opp til svenskene større, da de kom opp i en firemålsledelse. Inn i kampens siste minutter var de norske jentene stødige og forsvar og kom til flere kontringer. De reduserte den svenske ledelsen til to mål, før de reduserte ned ytterligere ett mål i kampens siste minutt.

Sverige bommet på sitt siste forsøk og de norske jentene svarte umiddelbart med å utligne helt på tampen. Det endte med uavgjort 28-28 mot Sverige.

U-jentene møter vertsnasjonen Spania i den siste kampen, som spilles lørdag klokken 20:00.