Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

nhf logo.jpeg

Lisensinformasjon sesongen 2023-24

Lisens for sesongen 2023-24 er nå tilgjengelig i Min idrett. Husk å betale innen 1. september!

OBS! Det står dessverre feil forfallsdato i e-postutsendelsen for lisensen. Betalingsfristen er 1.9.2023.

Lisensen for utøvere født i 2010 eller tidligere forfaller til betaling 1. september og gjelder fram til 31. august 2024. Utøvere født i 2011 har forfall 1. januar 2024.

Dersom du i løpet av noen dager ikke har fått generert lisens for sesongen 2023-24, vennligst ta kontakt med klubben din.

LISE PLUSS er satt som standard på lisensen, men du bestemmer selv hvilken forsikring du vil løse. Alle lisenstypene blir tilgjengelig i løpet av noen dager og du kan endre lisenskategori når du betaler via betalingsløsningen i Min idrett, eller du kan betale beløpet for kategorien du ønsker dersom nettbank benyttes. Vi anmoder alle om å sette seg godt inn i vilkårene i de forskjellige lisenskategorier og velge den kategori du mener passer deg selv best. 

Lisensordningen er obligatorisk for alle spillere og dommere som deltar i organisert håndballaktivitet (kamper og trening) fra og med det kalenderåret de fyller 13 år. I tillegg er lisensordningen obligatorisk for lagledere som påføres kamprapporten i NHFs kamptilbud (REMA 1000-ligaen, 1. divisjon, 2. divisjon, NM senior, NM junior, Bringserien og Lerøyserien).

Alle henvendelser om lisens bes sendt til lisens@handball.no.

Les mer om lisens og forsikring her