Annonse:
2023 Haslum Cup
Annonse:
2023 Haslum Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommere i EM Ungarn/Slovakia 2022
Foto: Tamas Kovacs / NTB

Norske kampledere tatt ut til VM i januar

IHF har tatt ut dommerparet Lars Jørum og Håvard Kleven og delegat Øyvind Togstad til VM for menn 2023.

Mesterskapet arrangeres i Sverige og Polen i perioden 11.-29. januar.

Lars Jørum og Håvard Kleven er rangert som Norges fremste dommerpar, og har opparbeidet stor rutine fra mesterskap. Dette blir det tredje straket verdensmesterskapet for menn hvor de er til stede med fløytene (2019, 2021, 2023). De fikk også den samme tilliten i EHF EURO 2020 og 2022 for menn.

Øyvind Togstad (bildet nederst) har også bred erfaring gjennom flere tiår som toppdommer, og siden delegat og lektor i internasjonal håndball, med oppdrag i en rekke VM og EM. Togstad har siden 2017 vært medlem av dommerkomiteen i Det europeiske håndballforbundet, og er ved siden av kamplederengasjementet styreleder i Norges Håndballforbund Region nord. I november 2022 er han til stede som delegat under EM for kvinner.

  • VM i januar blir også travelt for Per Morten Sødal: Turneringen blir den første på seniornivå i IHF-sammenheng siden Sødal tiltrådte som dommersjef i Det internasjonale håndballforbundet.
Øyvind Togstad
DELEGAT I VM: Øyvind Togstad.
Foto: Svein André Svendsen