Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2021-hummel-ball-håndballmål-640-360-foto-maren-grini.jpg
Foto: Maren S. Grini / NHF

Lisensinformasjon sesongen 2021-22

Lisens for sesongen 2021-22 blir nå tilgjengelig i Min idrett. Husk å betale innen fristen!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

OBS! Det har dessverre vært noen problemer knyttet til bruk av kidnummer til vårt nye kontonummer. Dette skal nå være utbedret, og nettbank kan nå benyttes som betalingsmulighet. 

Ny lisens for sesongen 2021-22 blir nå tilgjengelig i Min idrett. Dersom du i løpet av noen dager ikke har fått generert ny lisens, vennligst ta kontakt med klubben din.

Lisensen for årets sesong for utøvere født 2008 eller tidligere forfaller til betaling 1. september og gjelder fram til 31. august 2022. Utøvere født 2009 har forfall 1.1.2022.

LISE PLUSS er satt som standard på lisensen, men du bestemmer selv hvilken forsikring du vil løse. Alle lisenstypene blir tilgjengelig i løpet av noen dager og du kan endre lisenskategori når du betaler via betalingsløsningen i Min idrett, eller du kan betale beløpet for kategorien du ønsker dersom nettbank benyttes. Vi anmoder alle om å sette seg godt inn i vilkårene i de forskjellige lisenskategorier og velge den kategori du mener passer deg selv best. 

Lisensordningen er obligatorisk for alle spillere og dommere som deltar i organisert håndballaktivitet (kamper og trening) fra og med det kalenderåret de fyller 13 år. I tillegg er lisensordningen obligatorisk for lagledere som påføres kamprapporten i NHFs kamptilbud (REMA 1000-ligaen, 1. divisjon, 2. divisjon, NM senior, NM junior, Bringserien og Lerøyserien).

Alle henvendelser om lisens bes sendt til lisens@handball.no

Les mer om alder og beløp her

Les mer om vilkårene her 

Les mer om lisensen her