Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

isbjorn_hvit-bakgrunn-640x360web.jpg

Håndballisensen 2018/19

Nå må Håndballisensen gjeldende fra 1. september 2018 være betalt.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle personer som løste Håndballisens i sesongen 2017/18 skal nå ha mottatt sin nye Håndballisens tilgjengelig for betaling i Min Idrett. Dessverre har noen i første utsendelse mottatt en epost med manglende kontakt- og betalingsopplysninger.  De det gjelder skal følgelig ha mottatt en ny epost av oss der alle opplysninger framkommer.

Håndballisensen 2018/19 gjelder fra 1. september og fram til 31. august 2019. Merk at betalingsfristen er 1. september 2018. Vi gjør oppmerksom på at dersom det oppstår en skade på trening eller i kamp og lisensen ikke er betalt, så er man heller ikke dekket av forsikringen. (De som ikke løste lisens i fjor er likevel dekket av LISE fra og med 1. mai til og med 31. august 2018.)

LISE PLUSS er satt som standard på lisensen, men man bestemmer selv hvilken forsikring man vil løse.  Du kan selv endre lisenskategori når du betaler via betalingsløsningen i Min Idrett eller du kan betale beløpet for kategorien du ønsker dersom nettbank benyttes.

LISE PLUSS vil gi en god dekning for majoriteten av utøverne, mens LISE SUPER anbefales for topputøvere og utøvere som trener/spiller spesielt mye.  Uansett er det viktig at den enkelte selv nøye setter seg inn i de ulike vilkårene og velger den kategori man mener passer best.

Foran sesongen 2018/19 tilbys alle lisensierte håndballspillere også en ny kategori lisens: 
LISE SUPER er en valgfri kategori for alle lisensierte håndballspillere. Med andre ord velger du selv om du vil ha LISE, LISE PLUSS eller LISE SUPER.

Dersom du ikke løste lisens i forrige sesong, må du kontakte din klubb for å få opprettet lisens for ny sesong.

Det viser seg at flere spillere under 13 år har mottatt et varsel om betaling av lisens for sesongen 2018/19.  Logger man seg inn i Min idrett vil man imidlertid se at lisensbeløpet står i kr 0,-.  Vi beklager at varselet er sendt ut allerede nå, da dette skaper en del usikkerhet blant våre medlemmer. Spillere under 13 år skal ikke betale lisens, da de er dekket av NIFs barneidrettsforsikring.  Man betaler først lisens det kalenderåret man fyller 13 år.  Forfall for denne aldersgruppen vil dermed først være 1. januar 2019.

Les mer om ny håndballisens her.

Les mer om forsikringsvilkårene og forskjellen i lisenskategoriene her.

Les mer om LISE SUPER her.