Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

isbjorn_hvit-bakgrunn-640x360web.jpg

LISE SUPER

Ny lisenskategori med utvidet forsikring, LISE SUPER, er tilgjengelig fra sesongen 2018/19.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Foran sesongen 2018/19 tilbyes alle lisensierte håndballspillere en ny kategori lisens.

Bakgrunnen for dette er at vi ser et antall spillere med et høyt aktivitets- og belastningsnivå har en økt skaderisiko. Parallelt med at NHF vil fokusere ytterligere på skadeforebyggende tiltak ønsker vi også å tilby forbedrede vilkår til disse spillerne. Spesielt ser vi at mange spillere i alderen 15-20 år har et høyt aktivitetsnivå.

Norges Håndballforbund kommer til å fokusere ytterligere på skadeforebyggende tiltak i spillernes hverdag fremover. I tillegg til dette vil vi ta initiativ til å videreutvikle dialogen mellom klubb, skole, regional- og landslagstrenere i tiden fremover slik at dette også bidrar til at belastningen for den enkelte spiller ikke blir for stor. Her har alle de involverte et felles ansvar, og naturligvis også spilleren selv.

LISE SUPER er en valgfri kategori for alle lisensierte håndballspillere. Med andre ord velger du selv om du vil ha LISE, LISE PLUSS eller LISE SUPER. Informasjon om de forskjellige kategoriene og vilkår kan du lese mer om her

LISE SUPER innføres for kommende sesong. I etterkant av denne vil vi evaluere erfaringene i forkant av sesongen 2019/20, og se på om det er behov for ytterligere endringer.