Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sluttspill-2018.jpg

Semifinalistene klare

Søndag kveld ble de tredje og siste kvartfinalene i sluttspillet for menn spilt.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

ØIF Arendal og Drammen vant de to første kvartfinalene, og var allerede tidligere i uken kvalifisert for å nå sluttspillets semifinaler. 

Halden Topphåndball - Haslum HK
Både Halden og Haslum vant sin kamp på hjemmebane, men begge de to kvartifnalene var jevne til siste spilleminutt. Kun én ting var godt nok for begge lag søndag: seier. 
Også i Remmenhallen var fulgte lagene hverdandre tett. Midtveis i den første omgangen ledet Halden med tre mål, men da snudde det. Haslum satte sine glitrende kontringer, mens Halden slet fremover. Til pause var det gjestene fra Bærum som ledet med tre mål og 18-15. 
I den andre omgangen viste Haslum at de var to poeng verdig. Tremålledelsen ble til åttemåls, og Halden maktet ikke å kjempe seg tilbake på bortelagets nivå. Mens sesongen er over for Halden topphåndball, er Haslum HK videre til semifianle i sluttspillet!
Se kamphendelser og målscorere her.

Elverum - Kolstad
Da Elverum vant den første kvartfinalen med 20 (!) mål på hjemmebane, lå det i kortene at det var nettopp Elverum som skulle gå videre av de to. Kolstad vant overraskende, og etter fire ekstraomganger, den andre kvartfinalen - og det var derfor duket for en tredje og avgjørende match i Terningen Arena søndag kveld. Like nervepirrende ble ikke den siste kampen. De første 20 minuttene var riktignok relativt spennende, og de oppmøtte gruet kanskje for nok et håndballdrama. Godt hjulpet av en Kevin Maagerø Gulliksen i storform satte Elverum inn støtet mot slutten av omgangen, og gikk til pause med fem foran. I den andre omgangen var borte bra, men hjemme best. Elverum lot ikke Kolstad slippe til, og de ballene som ikke gikk i blokka, gikk i målvakt. Elverum derimot satte mål både fra kant, fra distanse og fra linja. Elverum vant 33-27, og er dermed klare for semifinalespill.
Se kamphendelser og målscorere her. 

 

Se kampoppsettet for sluttspill menn her.

Vinner av sluttspill får den høyest rangerte E-cup plassen.