ØIF Arendal til semi'n

Første semifinalelag ble onsdag kveld klar etter at ØIF Arendal slo FyllingenBergen for andre gang.

Andre kamp i kvartfinalene i Sluttspillet for menn, mellom FyllingenBergen og ØIF Arendal, ble onsdag ettermiddag spilt i Framohallen. Ettersom det er den beste av tre kamper som går videre og siden det var ØIF Arendal vant første kamp lå presset mest på hjemmelaget. Kun seier var godt nok for FyllingenBergen for å fortsatt ha en sjans til semifinalespill.

Første omgang var sterkt preget av to lag som ønsket å vinne og det måtte en halv omgang til før FyllingenBergen klarte å rykke litt i fra. Etter 20 spilte minutter ledet de med tre mål og selv om det var høy temperatur både på og utenfor banen klarte hjemmelaget å gå til pause på stillingen 12-9.

Temperaturen forble høy i andre omgang og selv om FyllingenBergen klarte å holde på ledelsen en god stund tok bortelaget innpå og da det gjensto 10 min av omgangen var det igjen uavgjort. Herfra fulgte de hverandre helt inn og med syv sekunder igjen scoret ØIF Arendal slik at de ledet med ett mål. FyllingenBergen brukte sin siste timeout og mer spennende kunne kampen rett og slett ikke bli.

Med et optimistisk langdistanseskudd rett i en ØIF Arendalspiller, gikk bortelaget til slutt av med seieren og er dermed klar for semifinale i sluttspillet. Hvilke tre andre lag som går videre får vi kanskje allerede vite torsdag kveld.