Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sluttspill-2018.jpg

Dramatikk i kvartfinalene

Mens ØIF Arendal alt onsdag hadde sikret seg en semifinalebillett, ble det het kamp om de tre siste torsdag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter avsluttet seriespill tar de åtte beste lagene også i 2017-18 fatt på Sluttspill. ØIF Arendal slo FyllingenBergen for andre gang onsdag, og er dermed allerede klare for semifinalespill i eliteserien for menn. 

Kolstad - Elverum
Det kokte virkelig i Husenbyhallen torsdag kveld. Elverum vant den første kvartfinalekampen med store sifre på hjemmebane, men Kolstad viste uante krefter hjemme. Med stortapet i minne hadde Kolstad alt å juble for da de ledet 16-15 til pause. I den andre omgangen ble det mye dramatikk, og det var stort sett aldri mer enn ett mål som skilte lagene. Da omgangen var omme viste kampuret 28-28. Fordi det skal kåres en vinner i samtlige kvartfinaler, ble det blåst i gang 2x5 minutter ekstraomganger. Etter første sett ekstraomganger var stillingen 32-32, og nye nervepirrende minutter ble blåst i gang... Det var først i den 4. ekstraomgangen at hjemmelaget trakk fra, og vant sirkuset 37-34. Tredje og avgjørende kvartfinale spilles i Terningen Arena søndag. 
Se kamphendelser og målscorere her. 


Bækkelaget Håndball Elite - Drammen
Drammen åpnet kvartfinalespillet med hjemmeseier 36-26, og med en fot innenfor hadde ikke drammenserne tenkt til å gi ved dørene. Hjemmepublikumet i Bækkelagshallen jublet for den lekre kontringen i åpningsminuttene, men 1-0 ledelsen var også den eneste de blå-gule hadde. Drammen vant overbevisende 30-25 på bortebane, og er dermed allerede nå klare for semifinalespill.
Se kamphendelser og målscorere her.


Haslum HK - Halden Topphåndball
Den første kvartfinalekampen mellom Haslum og Halden ble en jevn affære, som Halden vant med to mål og 26-24. I den andre kvartfinalekampen ble det ikke mindre nerver. Gjestene fra Halden startet best, og var raskt oppe i en 6-1 ledelse. Selv om Haslum bet seg fast, var det også Halden som gikk til pause med flest mål. Etter en suser fra Anders Røe ti minutter ut i andre omgang markerte hjemmelaget at nok var nok, og kjempet seg til en 25-22 seier. Kvartfinalen må avgjøres med en kamp nummer tre! Denne spilles i Remmenhallen søndag.
Se kamphendelser og målscorere her.

 

Se kampoppsettet for sluttspill menn her.

Vinner av sluttspill får den høyest rangerte E-cup plassen.