Vipers til semifinale!

Vipers blir Norges representant i semifinalen i EHF Cup etter at Brest ble slått sammenlagt over to kamper.

Mye skulle gå galt om Vipers skulle klare å rote bort en trygg nimålsledelse fra forrige ukes oppgjør i Aquarama.

Og det var ingenting som minnet om det innledningsvis.

Foran et entusiastisk hjemmepublikum - som hadde møtt opp i hopetall for anledningen - byttet nærmest franske Brest og Vipers på å være i føringen den første halvtimen.

Mye takket være en godt opplagt Katrine Lunde og målmaskinen Linn Jørum Sulland.

Andreomgang startet på best tenkelig vis for Vipers, som var bak med ett mål til pause - 18-17.

Våg-jentene hentet tidlig opp ledelsen og fikk momentumet i kampen. Sørlandsjentene var foran med to mål ti minutter ut i den andre omgangen.

Brest-trener Romain Corre følte seg presset og tok timeout. Han fikk umiddelbart respons hos sine jenter. Fra to under var Brest ti minutter senere både fire og fem mål foran.

Men Vipers holdt unna, og kan med det forberede seg til semifinale i EHF Cup i april. Motstander blir Viborg, et lag Larvik røk ut mot tidligere i kveld.