EHF-eventyret er over

Snipp snapp snute så var Larvik ute og EHF Cup-eventyret er over for denne gang.

Med et 7-målstap i første kamp var det lørdag ettermiddag duket for en tøff returkamp i Boligmappa Arena. Larvik viste fra start at de ønsket avansement til semifinale, men Viborg viste ingen nåde.

Første omgang var preget av to lag som delte likt på å lage mål. Hvem som ledet med ett varierte derimot. Til tross for at Larvik hadde en Kristine Breistøl som bidro godt fremover var danskene hakket sterkere. Viborg ville mest, var minst stresset og gikk til pause med en tomålsledelse.

Ikke hjalp det heller for Larvik at Tine Stange måtte gi seg tidlig i omgangen, med skade i kneet.

Ann Grete Nordgaard Østerballe og Viborg fortsatte sitt gode spill i andre omgang og allerede etter ti minutter hadde gjestene økt ledelsen med ytterligere 3 mål. Man kunne se tidlig at Larvik forstod at avansement ble for vanskelig, men de ga gjestene kamp helt til slutt og taper så vidt med ett mål.

De danske piker ble rett og slett for sterke og gikk fortjent videre til semifinalen i EHF Cupen med et sluttresultat på 55-47.