Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2018-Larvik-EHF-cup.jpg

EHF-eventyret er over

Snipp snapp snute så var Larvik ute og EHF Cup-eventyret er over for denne gang.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med et 7-målstap i første kamp var det lørdag ettermiddag duket for en tøff returkamp i Boligmappa Arena. Larvik viste fra start at de ønsket avansement til semifinale, men Viborg viste ingen nåde.

Første omgang var preget av to lag som delte likt på å lage mål. Hvem som ledet med ett varierte derimot. Til tross for at Larvik hadde en Kristine Breistøl som bidro godt fremover var danskene hakket sterkere. Viborg ville mest, var minst stresset og gikk til pause med en tomålsledelse.

Ikke hjalp det heller for Larvik at Tine Stange måtte gi seg tidlig i omgangen, med skade i kneet.

Ann Grete Nordgaard Østerballe og Viborg fortsatte sitt gode spill i andre omgang og allerede etter ti minutter hadde gjestene økt ledelsen med ytterligere 3 mål. Man kunne se tidlig at Larvik forstod at avansement ble for vanskelig, men de ga gjestene kamp helt til slutt og taper så vidt med ett mål.

De danske piker ble rett og slett for sterke og gikk fortjent videre til semifinalen i EHF Cupen med et sluttresultat på 55-47.

FAKTA
EHF Cup kvinner, kvartfinale 2. kamp
Larvik HK – Viborg HK 26-27 (13-15)
Boligmappa Arena Larvik
652 tilskuere

Målscorere Larvik HK: Kristine Breistøl 8, Maria Hjertner 5, Emilie Christensen 4, June Andenæs 3, Mari Finstad Bergum 2, Guro Rundbråten 1, Tamires Morena Lima de Araujo 1, Tine Stange 1, Cassandra Tollbring 1
Toppscorer Viborg HK: Ann Grete Norgaard Østerballe med 7 mål
Utvisninger: Larvik HK 1x2 min., Viborg HK 3x2 min.

Mer om kvartfinalene.