Vipers-vinn

Vipers vant den første kvartfinalen mot franske Brest med hele ni mål, og har et strålende utgangspunkt før neste møte.

Vipers tok i mot Brest Bretagne fra Frankrike i Aquarama lørdag ettermiddag. Før kampen gikk Linn Sulland ut og lovet seier nummer ni (etter åtte seire på rad) - og for en fest det ble med nimålsseier i den niende!

Vipers startet best lørdag, og gikk raskt opp i ledelse. Utover i omgangen kom de franske jentene både innpå og forbi, men like før pause fant Vipers igjen takten, og gikk til garderoben med to mål foran - mye takket være Katrine Lunde i mål og Kristine Lunde-Borgersen, som gjorde gode avgjørelser fremover.

I den andre omganen var det bare Vipers, Vipers, Vipers. Vipers vant overbevisende 28-17, og har et godt utgangspunkt før returkampen - som spilles 10. mars klokken 20:30. Dersom Vipers avanserer, møter de vinneren Larvik/Viborg i semifinale.

Vipers Kristiansand - Brest Bretagne Handball 28-17 (12-10)