Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vipers-vinn

Vipers vant den første kvartfinalen mot franske Brest med hele ni mål, og har et strålende utgangspunkt før neste møte.

Vipers tok i mot Brest Bretagne fra Frankrike i Aquarama lørdag ettermiddag. Før kampen gikk Linn Sulland ut og lovet seier nummer ni (etter åtte seire på rad) - og for en fest det ble med nimålsseier i den niende!

Vipers startet best lørdag, og gikk raskt opp i ledelse. Utover i omgangen kom de franske jentene både innpå og forbi, men like før pause fant Vipers igjen takten, og gikk til garderoben med to mål foran - mye takket være Katrine Lunde i mål og Kristine Lunde-Borgersen, som gjorde gode avgjørelser fremover.

I den andre omganen var det bare Vipers, Vipers, Vipers. Vipers vant overbevisende 28-17, og har et godt utgangspunkt før returkampen - som spilles 10. mars klokken 20:30. Dersom Vipers avanserer, møter de vinneren Larvik/Viborg i semifinale. 


Kampfakta
Vipers Kristiansand - Brest Bretagne Handball 28-17 (12-10)
EHF-cup, kvartfinale
Aquarama, Kristiansand
1134 tilskuere

Utvisninger
Vipers 3x2 minutter, Brest Bretagne 5x2 minutter og et rødt kort

Toppscorer Vipers
Kristine Lunde-Borgersen med 8 mål

Toppscorer Brest Bretagne
Allison Marie Pineau med 5 mål

Fullstendig kamprapport finnes her.