Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vipers-logo_640x360web.jpg

Vipers-vinn

Vipers vant den første kvartfinalen mot franske Brest med hele ni mål, og har et strålende utgangspunkt før neste møte.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vipers tok i mot Brest Bretagne fra Frankrike i Aquarama lørdag ettermiddag. Før kampen gikk Linn Sulland ut og lovet seier nummer ni (etter åtte seire på rad) - og for en fest det ble med nimålsseier i den niende!

Vipers startet best lørdag, og gikk raskt opp i ledelse. Utover i omgangen kom de franske jentene både innpå og forbi, men like før pause fant Vipers igjen takten, og gikk til garderoben med to mål foran - mye takket være Katrine Lunde i mål og Kristine Lunde-Borgersen, som gjorde gode avgjørelser fremover.

I den andre omganen var det bare Vipers, Vipers, Vipers. Vipers vant overbevisende 28-17, og har et godt utgangspunkt før returkampen - som spilles 10. mars klokken 20:30. Dersom Vipers avanserer, møter de vinneren Larvik/Viborg i semifinale. 


Kampfakta
Vipers Kristiansand - Brest Bretagne Handball 28-17 (12-10)
EHF-cup, kvartfinale
Aquarama, Kristiansand
1134 tilskuere

Utvisninger
Vipers 3x2 minutter, Brest Bretagne 5x2 minutter og et rødt kort

Toppscorer Vipers
Kristine Lunde-Borgersen med 8 mål

Toppscorer Brest Bretagne
Allison Marie Pineau med 5 mål

Fullstendig kamprapport finnes her.