Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lisens og forsikring 900.jpg

Lisens for sesongen

Lisensen for kommende sesong er sendt ut til alle som løste lisens i fjor. Betalingsfristen er 1. 9.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Utsendelsen skjer puljevis da det er svært mange som skal motta e-post om lisens. Fakturaer oppdateres fortløpende i Min idrett. Det kan noen dager før din lisens er klar til betaling.

Alle som spiller håndball, må ha lisens fra det året de fyller 13 år. Lisensen innbefatter en forsikring for spilleren i tilfelle skade både på trening og i kamp.

Lisensen har betalingsfrist 1. september 2017 og har gyldighet frem til 31. august det påfølgende år. For spillere som fyller 13 år i 2018 (født i 2005), betales det en lisens som gjelder for perioden 1. januar til 31. august 2018.  Denne har forfall 1. januar 2018.  

Har du fått tilsendt lisens, men ikke skal spille håndball denne sesongen,  kan du se bort fra fakturaen. Du vil ikke få tilsendt purring eller ny faktura neste år.

Spillere født 2005 eller senere, som har mottatt e-post om lisens for ny sesong til kr 0,-, trenger ikke foreta seg noe, men kan se bort fra henvendelsen. Alle spillere, som registreres med klubbtilhørighet i SportsAdmin, må samtidig registreres med lisenstype. For spillere under 13 år er denne lisensen kr 0,-.

Lisensen betales i nettbanken eller via betalingsløsningen i Min idrett. Husk at nytt kidnummer genereres fra år til år. 

Les mer om lisens her. Se også info om aldersfordeling og beløp.