Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2016_Talentsamling_Sotra_skade.jpg

Husk lisens innen 1.9.

Lisensen er også en forsikring for håndballspillere. Den gjelder også om du blir skadet på trening.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Og hvis du ønsker den beste forsikringen, bør du velge Lise +.

Les mer om priser og dekning her

Alle håndballspillere som løste lisens foregående sesong, er forsikret til 31. august gjennom lisensen. Men fra 1. september må du ha ny lisens for å opprettholde forsikringen. 

Ikke alle tenker på at forsikringen gjelder også på trening, ikke bare i kamp. Derfor er det uklokt å vente til første kamp med å betale lisensen. Betaler du innen 1. september, er du forsikret også når du trener. Og skulle du bli skadet er, er det godt å ha forsikringen i orden. 

Lisensen for kommende sesong er nå sendt ut til alle som løste lisens i fjor. Alle som spiller håndball, må ha lisens fra det året de fyller 13 år. Lisensen innbefatter en forsikring for spilleren i tilfelle skade både på trening og i kamp.

Lisensen har betalingsfrist 1. september 2017 og har gyldighet frem til 31. august det påfølgende år. For spillere som fyller 13 år i 2018 (født i 2005), betales det en lisens som gjelder for perioden 1. januar til 31. august 2018. Denne har forfall 1. januar 2018.

Har du fått tilsendt lisens, men ikke skal spille håndball denne sesongen, kan du se bort fra fakturaen. Du vil ikke få tilsendt purring eller ny faktura neste år.

Spillere født 2005 eller senere, som har mottatt e-post om lisens for ny sesong til kr 0,-, trenger ikke foreta seg noe, men kan se bort fra henvendelsen. Alle spillere, som registreres med klubbtilhørighet i SportsAdmin, må samtidig registreres med lisenstype. For spillere under 13 år er denne lisensen kr 0,-.

Lisensen betales i nettbanken eller via betalingsløsningen i Min idrett. Husk at nytt kidnummer genereres fra år til år. 

Les mer om lisens her. Se også info om aldersfordeling og beløp.