Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommerinfo2.jpg

Dommerinfo nr.4/2023-2024

Vi nærmer oss siste delen av årets sesong, en sesong som har vært krevende med mange omberamminger og høy dommerbelastning. Her er litt info før innspurten.

Fram til søndag 17. mars skal det spilles 234 kamper i regionseriene. Alle klasser der det er sluttspill skal avsluttes senest denne dagen. Det betyr at vi har to tøffe helger og mange kamper på ukedager foran oss. Jeg håper så mange som mulig av dere er tilgjengelige de to siste helgene. Har du tidssperre, men har mulighet til å åpne opp denne, så er det kjempefint. Det gjelder også hvis du kan dømme når antilaget ditt spiller.

Det er mange av dere som sporty har bidratt til å sikre gjennomføringen av kampene i vinter. Tusen takk for at dere har stått på. Og fortsetter å stå på ut sesongen.

Sluttspill 6. og 7. april

Sluttspillet i Regionseriene fra 13 år og til og med junior spilles helgen 6. og 7. april. Lørdagen møtes de beste lagene i G14, jenter og gutter junior i Totenhallene, mens J13/14 spiller i Campus Arena. Søndag er det J/G16 som spiller sine kamper i Campus Arena.

Dommeroppsettet publiseres så snart det er klart hvilke lag som har kvalifisert seg. Mer info om sluttspillet finner du her!

Elverum Yngres Cup

Helgen 19. til 21. april er det klart for årets Elverum Yngres Cup. Dette er en kjempefin cup for både de aller ferskeste og yngste dommerne, samt dere som er litt mer rutinerte. Har du lyst til å dømme melder du deg på her! 

Dommer 2-kurs

Vi har gjennomført mange dommerkurs denne sesongen med særlig vekt på Dommer Barnehåndball og Dommer 1. Vi jobber nå med å få satt opp et Dommer 2-kurs. Dette er for dere som har gjennomført Dommer 1 og dømt en del 13- og 14-årskamper denne sesongen. Mer informasjon om kurset vil bli lagt ut på https://www.handball.no/regioner/regioninnlandet/ og Facebook-gruppen Dommere i NHF region Innlandet så snart det er klart. Send gjerne en mail til dommeransvarlig hvis du er interessert i å delta på Dommer 2-kurset så skal jeg sende en invitasjon direkte til deg når kurset er berammet.

Forfall

Minner igjen om forfallsrutinene våre. Er du satt opp til å dømme og du ikke har sperre så er det ditt ansvar å skaffe erstatter, enten selv eller ved hjelp av dommerkontakten i klubben deres. Forfallsgrunn skal alltid oppgis og godkjennes. Les mer om forfallsrutinene her.

I Regionserien er det arrangerende klubb som utbetaler godtgjørelsen til dommerne etter at dere har lagt inn kravet deres. Klubben overfører penger til dommerne innen 10 dager etter at dommerens krav er registrert. Dommere som ikke får overført penger innen fristen tar kontakt med Regionen som purrer klubb. Husk å sjekke om pengene er registrert på konto før dere ber Regionen purre.

Klubber som utbetaler dommerkravene for sent vil bli ilagt gebyr. Denne sesongen har flere klubber fått slikt gebyr.

Vi er alle en del av #Verdiløftet.

Verdiløftet