Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

hbnytt jan.jpg

Håndballnytt januar 2024

Håndballnytt er NHF Region Innlandets månedlige nyhetsbrev der du kan lese om alt som rører seg i regionen!

Hei alle håndballvenner!

Her kommer denne månedens Håndballnytt! Under finner du de viktigste sakene for den neste perioden.

Elverum Yngres Cup
EYC 2024.jpg

Påmeldingen til årets Elverum Yngres Cup er godt i gang, og i skrivende stund er det over 150 påmeldte lag. Det betyr at turneringen nærmer seg full! Les invitasjonen og sikre en plass til laget ditt her!

Dommerpåmelding EYC
640x360_dommerillustrasjon_1.jpg

Vi har åpnet for dommerpåmelding til Elverum Yngres Cup. Alle dommere får dommertrøye! Meld deg som dommer via denne lenka.

Isbjørnkøppen
ibk 640x360.jpg

Isbjørnkøppen arrangeres helga 6.-7. april, og arrangørene annonseres fredag 26. januar kl. 20. Påmeldingen åpner tirsdag 30. januar. Vær tidlig ute med å melde på laget for å få Early Bird-pris!

Trener 1
trener 1 hedmarken.jpg

Vi har nå startet opp tre utdanningsløp. Et i sone 8 (Kongsvinger), sone 2-3 (Fra Toten til Lillehammer) med gjennomføring i Gjøvik, Sone 4 (Lunner). Har du tenkt å ta utdanning så heng deg på! Er det andre steder i regionen vi bør aktivere utdanning? Ta kontakt med utdanningsansvarlig. Vi ønsker å sette ekstra fokus på utdanning fremover sammen med klubbene i Innlandet.

Trener 2
Trener 2 2024.jpg

Lyst til å løfte treneregenskapene dine enda et nivå? Ny runde med Trener 2 er planlagt oppstart i slutten av februar. Meld deg på Trener 2-utdanning - det lønner seg for deg som trener og dine spillere. Her kan du lese mer om utdanningsløpet.

Klubbhuset
Klubbhuset_1-3_blå

Flere klubber i Innlandet har signert Klubbhuset-avtale, og vi ser frem til å signere avtale med enda flere klubber. Lunner HK er den første klubben i Innlandet som har blitt autorisert på nivå 1, og du kan lese om hva det innebærer i denne saken.

Storsamling
storsamling.jpg

NHF Region Innlandet inviterer til Storsamling i Stangehallen lørdag 24. februar. Samlingen er for spillere født 2009 og 2010, og vi ser frem til å møte mange av dere i hallen! Mer info og påmelding.

Påmelding til REMA 1000 Håndballskole
20220222 REMA 1000 Håndballskolen.jpg

Bli med på REMA 1000 Håndballskole i vinterferien! Påmeldingsfristen er 5. februar og du kan lese mer her.

Opptak av livekurs
sekretariatet.jpg

NHF Region Innlandet arrangerte Teamskurs i Håndball Live tirsdag 9. januar, og kurset kan nå sees i opptak. Kurset tar for seg både enkel og standard versjon av Live.

Barnehåndballtrenerseminaret
Thorir Hergeirsson foreleser på barnehåndballtrenerseminaret

15.-16. mars kommer blant annet Thorir Hergeirsson, Claus Dahlgaard-Hansen og mange flere til barnehåndballtrenerseminaret på Hamar. Les mer og meld deg på via denne lenka!

Dommer 1-kurs i Furnes og Hamar
DOMMER 1.jpg
 
NHF Region Innlandet inviterer til Dommer 1-kurs i Furnes og Hamar 31. januar og 14. februar. Finn ut mer om kurset og meld deg på ved å trykke her!

Motvektsmål
Motvektsmål.jpg

Det er nå åpnet for bruk av motvektsmål i håndball. Dette som et alternativ til fastmonterte mål.

Bruk av motvektsmål forutsetter at produktet er levert i henhold til standard, NS-EN 749. En samsvarserklæring fra leverandør må derfor foreligge, slik at den kan fremvises ved behov.  Mål i henhold til denne standarden skal også merkes med standardkoden NS-EN 749 midt på baksiden av høyre stolpe for å forenkle kontroll i forbindelse med kamp.

Det er viktig å presisere at ansvaret for at produktet brukes og vedlikeholdes i henhold til produsentens instrukser til enhver tid ligger hos anleggseier og brukerne av målene.