Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fron_avkast1.jpg

Avkast med mange nye i Ring IL og Fron HK

Fron HK (bildet) og Ring IL er to klubber i Innlandet med god vekst i aktiviteten de siste årene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Ring IL inviterte til avkast for ny sesong møtte hele 70 spillere opp. Det høye antallet har bygget seg opp på kort tid, sier Brita Haslie. Samlinga i Brøttumshallen er en super start på en ny håndballsesong. 

Ring_avkast1.jpg

Etter et år med koronarestriksoner var det mange spente fjes som møtte opp til samling i hallen og alle gleder seg nå til å spille kamper igjen. Det var lagt opp til ulike aktiviteter på avkastdagen. Nå gleder de yngste seg til å komme i gang med trening og kamper, hittil har bare 12 og 14 åringene vært i gang.

Ring_avkast2.jpg

May Lene Moe er leder i Fron HK. Hun er full av begeistring etter at klubben sist uke gjennomførte sitt avkastarrangement. Over 100 unger møtte opp og det er klart for oppstart av flere nye lag. Moe forteller at 80 barn møtte opp på arrangementet for 6-13åringene og i tillegg var det eget kick-off for de minste på fire og fem år, og der var det 25 som møtte opp. Også i Fron HK var det lagt opp til felles aktiviteter og mye moro.

Fron_avkast2.jpg

Har du lyst til å lage et arrangement for å markere gjenåpningen og å spre håndballglede i ditt nærområde? Da sjekker du ut denne lenka for tips om du trenger det.