Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Jubelbilde barn Loppetassen
Foto: Kajsa Lian Spanic

Bli med på tidenes comeback-sesong!

Det nærmer seg sesongstart for breddehåndballen. Slik kommer dere i gang med aktiviteter i høst!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig får breddehåndballen starte opp igjen, og for å legge til rette for en spennende og fartsfylt sesong har vi laget heftet «Avkast i klubb». Nå er det om å gjøre å skape begeistring, idrettsglede og en sosial møteplass som kjente og ukjente ønsker å være en del av, og det er her «Avkast i klubb» kommer inn.

Etter et år preget av kanselleringer, usikkerhet og nedstengning, gleder vi oss enormt til den nye sesongen. Savnet etter å møtes i hallen til kamp, trening eller sosiale samlinger har vært stort, og nå ser vi virkelig frem til det som forhåpentligvis blir en normal håndballhøst. Vårt største håp er at du som trener, dommer, leder eller frivillig blir med oss videre slik at håndballfamilien kan fortsette å vokse i tiden som kommer. 

I dette heftet finner du forslag til aktiviteter for både store og små som dere kan gjennomføre underveis i sesongen. Hva med å lage en konkurranse inspirert av NRK-programmet Mesternes Mester? Eller kanskje dere kan arrangere en turnering internt i klubben?

Norsk idrett har mistet mange medlemmer i løpet av pandemien. Derfor er det viktig at vi sammen tar i et tak for å snu trenden. Kampanjen #tilbaketilidretten i regi av Norges Idrettsforbund markerer gjenåpningen av idretten og oppfordrer idrettslag til å lage gode aktivitetstilbud og attraktive arrangementer utover høsten. Vi håper at «Avkast i klubb» kan inspirere til gøyale aktiviteter som samler lagene og gjør at både gamle og nye medlemmer får lyst til å spille håndball.

Lykke til!