Kampoppsettet fordelt på kamper pr pulje og sluttspill pr klasse finner du her, de ligger i TA og i appen MinHåndball.

Oversiktskart over området hvor kampene spilles.

Om flere spillere står på spillerlista, kan kun 8 møte til kamp, evt. overtallige må stå over, dette kan selvsagt rulleres.

Samme spiller kan ikke brukes på flere lag i samme alderstrinn
Hjemmelagets innbytteside er på sekretariatets side.
Hjemmelaget starter med keeper i målet til venstre for sekretariatet.

En kamp varer i 2x7 minutter, og er det uavgjort i sett da benyttes shootout for å avgjøre kampen.
I shootout stiller 5 spillere, en og en alene med keeper. Vanlig scoring gir 1 poeng. Spektakulær scoring gir 2 poeng.

Alle lagene må medbringe beachballer til bruk under turneringen.

Regler for poengangivelse:

2 poeng gis ved:
· Rulle ”kråke” og direkte i skudd i 12 år. Må ha god flyt og fart. Ikke lov å støtte seg for å reise seg opp.
· Flyvende Backhand.
· Backhand fra bakken for 12 årsklassen
· Bevisst og styrt lobb for 12 årsklassen
· Flyver
· Piruett. 12 år må ikke helt rundt, dommer bedømmer ut fra årsklasse og prestasjon.
· Slå hjul. (Må utføres på en hånd og i god fart)
· Andre spektakulære avslutninger ut over basisferdigheter for årstrinnet
· Mål ved keeper eller 2-poengsspiller
· Husk at det er dommer som ved enhver tid bestemmer om det er spektakulært for årstrinnet eller ikke.