Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trenerseminar Gullserien

Det er med stor glede vi inviterer til trenerseminar 20-21 november, for Gullseriens trenere og lagledere. 

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi har satt sammen et program som vi mener vil gi faglig påfyll, invitert et trenerkollegiet som vil gi god erfaringsutveksling og et underholdningsprogram på kvelden som vi er sikre på vil få deg til å le.​

Sted og tid:
Scandic
Bergen City, Fredag 20. November – lørdag 21. November 2015

Å være trenere for tilrettelagte lag og/eller utøvere med funksjonsnedsettelser byr både på utfordringer og mye idrettsglede. På dette seminaret ønsker vi å gi trenerne fagkunnskap og inspirasjon som kan hjelpe i møte med utfordringene, og belyse betydningen idrettstilbudet har for utøverne.

Foredragsholdere:

Michael Jørgensen jobber som coach i Olympiatoppen for tekniske og taktiske idretter. Han har vært landslagstrener i taekwondo på Island og Norge, OL- trener i taekwondo. Han jobber også som Coach for håndball-linjen på toppidrettsgymnaset på Tertnes. Han sitter inne med mye kunnskap som han ønsker å dele med våre trenere og tema han skal snakke om er Trener/lederrollen, kultur bygging og motivasjon.

Kåre Geir Lio er håndballpresident i Norges Håndballforbund. Han er administrerende direktør i stiftelsen Nordnorsk Lederutvikling, som har et av Norges mest suksessfulle topplederprogram. Han er opprinnelig fra Telemark og har sin klubbtilhørighet i IK Junkeren. Han vil dele tanker rundt ledelse og Håndball for alle visjonen.

Arrangører:
Hordaland Fotballkrets og Norges Håndballforbund Region Vest, sammen med Bergen
Kommune Idrettsservice og Hordaland Idrettskrets.

 

 

Klikk her for Invitasjon og program!