Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

_DSC9421.jpg

Status 2.divisjon

Vi nærmer oss halvspilt sesong i 2.divisjon, og mens Sotra topper på kvinnesiden er Bjørnar så langt suverene blant herrene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sotra har føringen på kvinnesiden, og etter at Gneist ble slått 27 - 20 i blåtrøyenes nest siste kamp på denne siden av jul, har laget kapret 17 poeng på sine 11 kamper. På plassene bak følger Fyllingen (8 kamper - 14 poeng, Stord 9 kamper - 13 poeng, og Førde 8 kamper - 12 poeng).

I bunnen av tabellen finner vi Bjørnar, Voss og helt nederst Årstad.

På herresiden har Bjørnar vært suverene så langt, og arnaguttene har enda til gode å tape en kamp. Kun ett poeng har de gått glipp av, og det skjedde i hjemmekampen mot bunnlaget Sotra, ie kamp som endte 23 - 23. Jørn Arntzens mannskap står dermed med 19 av 20 mulige poeng til nå.
Nærmest lederlaget følger Bergen Vest med 14 poeng og Kjøkkelvik med 13. Også disse lagene har spillt 10 kamper. I motsatt ende av tabellen finner vi Årstad, Viking TIF 2 og Sotra på de tre siste plassene. 

På grunn av omlegging av 2. divisjon fra og med neste høst, blir det etter denne sesongen spesielle opp/nedrykk som gjelder.

All nødvendig informasjon rundt dette finner en under vår 2. og 3. divisjon sider.