Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sotra Brattholmen Blå og Hvit.jpg.jpeg

MINI-påmelding vår 2016

Det er nå tid for å melde på lag til vårens serierunder i minihåndball. Påmeldingsfristen er 01.desember.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Før en melder på lag er det viktig at klubbene tar en ny runde med de ulike trenerne og hører om det er endringer i antall spillere i treningsgruppen, slik at en stiller med riktig antall lag til vårsesongen.

Les mer om vårens rundedatoer.

Les mer om påmelding

Det er viktig at trenerne i forkant av påmeldingen setter seg inn i hva en bør ta hensyn til og vurdere når en melder på lagene. (Se forklaring også lenger ned på siden). Trenerne melder tilbake til egen klubb om hvilke lag en ønsker å stille med under vårens serierunder, så melder klubben på alle lagene via Turneringsadmin(TA).

I minihåndball kan lagene meldes på i klassene:

  • Jenter/Gutter 6 år
  • Jenter/Gutter 7 år (Øvd og Uøvd)
  • Jenter/Gutter 8 år (Øvd og Uøvd)
  • Jenter/Gutter 9 år (Øvd og Uøvd)

I klassene Jenter og Gutter 7 år, 8 år og 9 år meldes lagene på til enten nivå ØVD eller UØVD. Nivå ØVD i disse årsklassene er for lag som har spilt håndball en stund, mens nivå UØVD passer best for lag med spillere som ikke har spilt håndball lenge, eller trenger mer tid for å oppnå mestring. Før påmelding ber vi om at ansvarlig lagleder nøye vurderer lags ferdighetsnivå, slik at laget spiller på riktig nivå og vi får flest mulig jevne kamper.Dersom et lag ønsker å melde seg opp en klasse, bør en også her vurdere lagets ferdighet om en skal melde seg på i uøvd eller øvd.

Det spilles ikke med egne mixlag i regionen vår. Dersom klubber i en årsklasse ikke har nok gutter og jenter til å stille «rene» lag, må en melde på lag i gutteklassen og benytte jenter på laget, ikke motsatt. Alternativt kan en spille med årsklassen over om klubben har tilbud der.

Lykke til!