Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Påmelding og frister

Hvordan melde på lag? Når er påmeldingsfristene?

Påmelding og frister for sesongen 2024/2025:

Påmelding til barnehåndballturneringene skjer via TurneringsAdmin (TA). Det er klubben som melder på i TA. Det betyr at du som lagleder/trener melder inn til klubb hvor mange lag du ønsker å melde på. Gi også klubben beskjed om eventuelle treningsgrupper, hvis dere ønsker å melde på flere lag i samme årsklasse.
For at lag kan meldes på, må funksjonene Lagleder og Trener være lagt inn. Det gjør klubben.

Påmeldingssiden stenger ved midnatt, så det er viktig å overholde fristene. 

Arbeidet med kampoppsettet settes i gang umiddelbart etter påmeldingsfristen, og vil bli publisert så snart vi er ferdig. Rundene vil bli publisert etterhvert som de er ferdig, men i god tid, slik du som lagleder/trener, får god tid til å underrette foresatte om tid og sted, og arrangørene får organisert dugnadsgjengen sin.

I 4'er håndball tilbyr vi spill i følgende klasser (egne klasser for både jenter og gutter):

Årsklasse: Født: Nivå:
6 år 2018 Ingen
7 år 2017 eller senere Ingen
8 år 2016 eller senere Ingen

 

Påmelding

Når en skal melde på lag til 4'er turneringene er det viktig at lagene bruker kommentarfeltet og informerer om det er spesielle forhold det er ønskelig at vi tar hensyn til.

Vi anbefaler lagene å melde på flere lag slik at det blir mye spilletid på den enkelte spiller. Dersom en har for få spillere en helg, er det fullt mulig å bruke de samme spillerne mellom de ulike lagene. I 4'er håndball er det ikke samme behov for pause mellom kampene som det er i eldre årsklasser.

 

Les også:

I vårturneringene 2014 tilbudte vi for første gang spill i egen klasse for 6-åringer. Dette har vist seg å være en stor suksess med mange ivrige og flinke lag. Vi har derfor valgt å innføre 6-årsklasser både høst- og vårsesong,og her er det mulig å spille gutter og jenter sammen.

 

Om et 6-årslag har spilt kamper før og trent før, kan det være greit å vurdere en påmelding også i 7-årsklassen. Da kan de ferskeste spille i 6-årsklassen, mens de mer "rutinerte" spiller mot 7-åringer.

Det gis tilbud om 7 turneringer for hver klasse fordelt på høst- og vårsesong.

I sone 4-8 er rundene fordelt over to helger etter årsklasser slik at 6- og 7-åringene spiller en helg og 8-åringene spiller en annen helg. Dette må vi gjøre på grunn av at vi har et stort antall minilag, og begrenset halltilgang gjør det vanskelig å gjennomføre alle årsklassene samlet på en helg.

I sone 1-3 vil vi fortsatt forsøke å avvikle rundene slik at de ulike årsklassene spiller på en og samme helg, men det vil likevel være avhengig av antall påmeldte lag og hallkapasitet. 

Arbeidet med kampopsettet starter umiddelbart etter påmelding og publiseres minimum to uker før hver turnering. Unntaket er første turnering som kommer veldig tett på påmeldingsfristen.

Oppsettet, hvilken hall, klasse og kamptidspunkt, vil bli publisert så snart det er ferdig.

Kampene finner du ved å trykke her.

  1. Mobilisere for å klare å stille lag. Husk man trenger ikke mer enn 4 spillere på banen.
  2. Kan andre lag i egen klubb overta kampene eller hjelpe med spillere?
  3. Kontakte en annen klubb/lag som spiller i samme hall om de kan bytte kamptidspunkt.
  4. Kontakte regionskontoret å høre om det er lag som står på venteliste.

Dersom endringer blir gjort må en kontakte arrangør så tidlig som mulig for å informere om endringene.

 

Har du meldt på lag til turnering, men det senere viser seg at dere ikke har anledning til å stille, må dette meddeles Region Vest så tidlig som mulig. Gjøres dette før påmeldingsfristen har gått ut, medfører ikke trekkingen noen konsekvenser.

Vi opplever at lag trekker seg helt opptil turneringshelgen. Dette skaper store utfordringer og mye ekstra arbeid for arrangør. Ikke minst medfører det stor skuffelse for de andre lagene som ikke har motstander i kampen. For å unngå dette har vi innført følgende retningslinjer: