Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Oddny Grete i gang

Første arbeidsdag for vår nye medarbeider i Sogn og Fjordane var mandag 24.oktober. Vi ønsker Oddny Grete Njøten velkommen som kollega i Region Vest.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oddny Grete har nå startet opp hos oss og er i full gang med å sette seg inn i  systemer, rutiner og aktiviteten i regionen. Hennes 100 %-stilling vil blant annet være knyttet mot kampserviceoppgaver som Barnehåndball og vedlikehold av kampoppsett i Sogn og Fjordane, sammen med koordinering av utviklingsarbeid mot klubb, trenere og dommere i fylket.

”Det blir spennende å få innblikk i hele virket rundt håndballen i regionen. Og jeg gleder meg til å kunne være med på å påvirke til enda mer aktivitet og utvikling, da spesielt i fylket jeg bor i”, forteller Njøten ivrig.  Hun oppfordrer klubbene til å kontakte henne for å både utveksle ideer og å melde om utfordringer for klubb. ”Bruk meg!”, oppfordrer hun.

Det blir selvsagt mye nytt å sette seg inn i og det vil ta tid før hun har full oversikt, men både vi og Oddny Grete ønsker å komme i gang så fort som mulig med de hverdagslige utfordringene og oppgavene vi har i regionen.

Kontaktinformasjonen til Oddny Grete finner en under Kontaktinformasjon administrasjonen.

Vi gleder oss til å ha Oddny Grete som vår kollega i vår aktive håndballhverdag.