Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klubbhuset Nivå 1 Os Turn 640 x 360.jpg
Håndballstyret til Os Turnforening

Os Turnforening er Klubbhuset Nivå 1 klubb!

I forbindelse med Årsmøtet i håndballgruppen fikk de meldingen om at de hadde oppnådd kriteriene.

Tirsdag 6. februar ble Os Turnforening håndball tildelt diplom for å ha oppnådd Klubbhuset Nivå 1 som første klubb i region vest. Nytt og avgående håndballstyre var samlet til Årsmøte på Kuventræet. Mange glade og stolte håndballfolk mottok velfortjent diplom og blomster.

En prosess som klubben startet på tilbake i 2020 kulminerte på årsmøtet med sertifiserting på Nivå 1. Klubben har gått en lang vei fra 2020 frem til i dag. Os håndball ble med på sertifiseringsløpet i Klubbhuset som første klubb i vest og kjørte en pilot i januar i fjor. Her tok de tak i kriteriekravene og så på hva de hadde på plass og hva de manglet. Mye var på plass, men ikke ordentlig innarbeidet i klubben og noe manglet.

Årsmøtet Klubbhuset Nivå 1 Os Turn.jpg

Os Turn skal ha skryt for å ha jobbet seg gjennom eget planverk som sportsplan og klubbhåndbok. De har sett på beskrivelsene som ligger til grunn for de ulike rollene som er i klubben, og kvalitetssikret at de i dag er gode og gjennomførbare for nye medlemmer.

Nettsidene er oppdatert slik at foreldre, dommere, trenere og spillere lett kan finne den informasjone de trenger. Og bedre skal den bli.

Ingerid Verpe Jakobsen og Jan Norbeck, henhodsvis leder og økonomiansvarlig, har stått i bresjen for prosessen klubben er i, og har vært i gjennom. De to har hatt faste fredagsmøter hvor klubbens drift diskuteres og klubbhutvikling har blitt ledert Styret i håndballgruppen og utvalg har fått oppgaver om å beskrive sitt arbeid og har levert inn til de to. Daglig leder, Christian Bugge, har nok fått litt mer arbeid for å gjøre driften bedre, men ser også den helt klart nytten av dette på lang sikt.

Christian Bugge Klubbhuset Nivå 1.jpg

Klubbutvikling er gjerne et overskuddsarbeid i en klubb. Drift kommer først, og slik har det vært i Os Håndball også. Derfor er vi alle glade når gjengen på Kuventræet nå er kommet i mål på først etappe av reisen til å blir den beste utgaven av seg selv.

Os Håndball er en av over 20 klubber som nå er inne i Klubbhuset her i vest, mange nærmer seg sertifisering, og flere og flere er i gang med arbeidet. Lurer dere noe på Klubbhuset? Klikk på lenken Klubbhuset 

Veien videre for Os Turn Håndball blir å sikre at alle kriteriene blir fulgt og implementert i håndballgruppen, for det nytter ikke med planer om man ikke følger dem. Og så har de tyvtittet på Nivå 2, og det er de ikke langt unna heller. Men den prosessen starter når det nye styret er klar for det.

Er din klubb interessert i Klubbhuset?

Ta kontakt med:

Marianne Aakre Laugerud  97963421 i Sogn og Fjordane sone 1-3

Paal Lilletvedt 92883044 i Hordaland sone 4-8

 

Klubbhuset nivå 1-3