Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

_DSC6591.jpg

Forslag på avdelingsoppsett

Forslag til avdelingsoppsett for sesongen 2022/2023 i aldersklassene 9-20 år er nå klar og sendt ut til klubb.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Velkommen til ny sesong! Her finner du forslaget til avdelingsoppsett for sesongen 2022/2023. 

Her har dere mulighet til å komme med innspill på puljeinndeling og avviklingsform.

  • Sjekk nøye at ALLE lag er med og påmeldt på RETT NIVÅ.
  • I de aldersklasser hvor det er oppgitt flere alternativer ber vi om at klubb/lag melder til oss hvilke dere mener er mest hensiktsmessig. Alternativ 1 blir valgt om ikke noe annet meldes inn til oss, flertallet avgjør.
  • Det er spesielt viktig å merke seg kampantallet i hver klasse, og gjerne spesielt i de klassene hvor det også spilles nasjonale serier. Husk regelverket og anbefalinger om maks antall kamper.

Noen avklaringer:

Jenter og Gutter 9, 10 , 11 og 12 år.

Vi oppfordre alle klubber og lag å være ekstra nøye med å sjekke oppsettet for å se at lag i egen klubb er plassert riktig i forhold til nivå og at alle lag er kommet med.

Vi får mange tilbakemeldinger fra klubber om at det er ønskelig å spille flere kamper mer geografisk nært eget nærområde. Vi har derfor tatt hensyn til dette i puljeoppsettet i «Hordaland»  og satt opp et oppsett som er noe geografisk, en må likevel beregne å måtte ha noe reisevei til enkelte runder. Det er også viktig å presisere at det kan stå lag fra samme klubb i samme pulje. Dette gjør vi for å kunne lage ett oppsett som er enklere å tilpasse de ulike treningsgruppene i klubben. Dersom en klubb har flere lag i ulike puljer, og ønsker å skifte pulje på noen av lagene, må dette meldes inn og begrunnes. I terminlistearbeidet har vi som mål å ikke ha noen internkamper.

I barnehåndballen 9-10 år spilles det runder, to kamper hver gang.  I 11 og 12 års klassen spilles det enkeltkamper, men med to rundespill hvert halvår. Ingen tabell og ingen sluttspill i 9-12 års klassen.

Gutter og Jenter 13 – 20 år.  

Vi oppfordre alle klubber og lag å være ekstra nøye med å sjekke oppsettet for å se at lag i egen klubb er plassert riktig i forhold til nivå og at alle lag er kommet med.

Det er fortsatt mulighet til å endre nivå dersom det skulle bli aktuelt. Vi oppfordrer spesielt lag og klubber tar en runde internt for å vurdere et C-nivå.

Vår region er langstrakt, noe som fører til en god del reisevei for enkelte lag. For at alle skal få et godt kamptilbud, må en være forberedt på noe reisevei i enkelte puljer.

I flere av aldersklassene har vi skissert ut flere alternativer. Vi ber spesielt lagene som deltar i puljer der det er flere alternativer til oppsett om tilbakemelding. Det er nå tilbakemeldingen kan komme.

Gutter og Jenter 13 B-klassene

I Jenter 13 B blir det deling fra nyttår i forhold til nivå.

Terminlistene vil vare til og med 11.desember 2022. Nytt oppsett vil deretter bli satt opp, med oppstart 7-8.januar. Se avdelingsoppsett for informasjon om deling.

På guttesiden blir det ikke deling grunnet antall påmeldte lag.   

Jenter og gutter 33

Ingen lag påmeldt i disse klassene. Det er likevel ikke for sent. Meld gjerne inn til oss om du har lag som ønsker å delta her.

Senior:

Sesongen for senior er ikke over. Vi avventer derfor til alle avdelingene er ferdigspilt med å sende ut puljeoppsettet for denne gruppen.

I sone 1-3 og sone 8 inviterer vi til egne terminlistemøter. 

Terminlistemøte sone 1 – 3 «Sogn og Fjordane».

Terminlistemøte i Sogn og Fjordane blir torsdag 12.mai. Møte holdes på Scandic Sunnfjord kl. 18:30. Påmelding gjøres til ainor.naustdal@handball.no  innen klokken 12 onsdag 11.mai

Terminlistemøte sone 8 - Sunnhordaland

Terminlistemøte blir onsdag 12.mai i Sunnhordaland. Møte holdes på Stord eller digitalt. Påmelding gjøres til sebastian.aam@handball.no innen kl. 12 onsdag 11.mai. Se egen epost sendt ut til klubbene angående spm. om fysisk eller digitalt møte.  

Det er viktig å merke seg at det er nå en har mulighet til å komme med tilbakemeldinger. 

Forslag til avdelingsoppsett finner du her. (lastes ned)

Høringsfrist!

Alle innspill sendes til nhf.rvn@handball.no

Høringsfristen er satt til utgangen av mandag 16.mai.  

Vi viser ellers til e-post som er sendt ut til alle klubber. 

Har du spørsmål, ta kontakt med oss.