Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF Region Vest positiv (002).jpg

Utsatt frist på fri omberamingsperiode.

OPPDATERT: Til og med 16.januar. Dette gjelder også kamper som skulle vært spilt under nedstengingen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi utsetter fristen for fri omberamming til ut 16.januar. Dette gjelder også kamper som skulle vært spilt under nedstengingen.

Omberamming gjelder 13 år til senior.

Hvordan kampavviklingen blir framover vet vi ikke før nye retningslinjer blir offentliggjort. Kampoppsettet fra 15. januar og utover står med klokkeslett da vi ønsker å være «klare» dersom det åpner opp.

Vi er klar over at noen lag har ikke fått trene optimalt de siste ukene. I de tilfeller må vært enkelt lag selv ta stilling til om det er behov for å omberamme kamper som er satt opp fra og med 15.januar og ut den uken, eventuelt også uken etter. Dersom lag har behov for å omberamme på dette grunnlaget, vil det bli godkjent uten gebyr. Husk å ta kontakt med motstander og dommer for å bli enig om ny dato, før dere sender inn melding til oss. 

OPPDATERT 06.01: 05.januar gjennomførte Norges idrettsforbund og flere særforbund, blant annet NHF, et godt og konstruktivt møte med Kulturdepartementet og helsemyndighetene om den svært vanskelige koronasituasjonen for norsk idrett. Der ble det presisert at perioden med utsatte kamper varer til minimum 14. januar. I møtet ba Idrettspresident Berit Kjøll om endringer av gjeldende tiltak på flere områder i norsk idrett.   

Hele pressemeldingen fra NIF kan leses her

Vi avventer ny pressekonferanse. Når vi vet hvilke retningslinjer myndighetene viderefører vil vi komme ut med ny informasjon og evt. forlenge frister ved behov. 

OPPDATERT 12.01:

Vi oppfordrer alle til å trene godt i henhold til de restriksjonene som gjelder.

Viser ellers til tidligere informasjon på vår nettside:

Kamper 14.12-11.01 (oppdatert 6.1)

Fri omberammingsperiode (oppdatert 06.01 og 12.01)