Annonse:
2023 Haslum Cup
Annonse:
2023 Haslum Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

ball02_640px.jpg

Fri omberammingsperiode

Oppdatert: Fri omberamming i perioden 14.desember til og med 16.januar for kampene etter nyttår.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle søknader om omberamming av kamper må gjøres elektronisk i TurneringsAdmin (TA). 

Vi oppfordrer alle lag om å planlegge vårens kampaktiviteter allerede nå. I tiden framover vil vi komprimere en del arrangement, noe som kan medføre mindre endringer i kamptidspunkt for enkelte lag. For å motivere de fleste til å sjekke terminlisten opp mot all annet aktivitet spillerne har til vårdelen av sesongen, blir det fri omberamming fra 14. desember til og med 16. januar i Regionsserien 13 år og oppover

Det er viktig å merke seg at det må være søkt via TA innenfor perioden og da også innenfor 10 dagersfristen før opprinnelig dato. Er en mellom 9 og 5 dager før opprinnelig kamptidspunkt i perioden står oppført vil gebyret fortsatt slik det står i reglementet for omberamming. (NB! Dette gjelder ikke kamper som er berørt av nedstengningen, se egne frister). 

I kamper som omberammes gebyrfritt denne perioden vil oppsatt arrangør bli stående.

Les også om Rutiner for hvordan omberamme kamp!

 

Har du lastet ned app'en MinHåndball?

App_90x90.jpg

Om ikke, bør du gjøre dette, enten du er trener, lagleder, dommer, spiller, forelder eller håndballinteressert. Les mer om MinHåndbal.

Se også vår brukerveiledning for MinHåndball.

Har du allerede app'en, er det viktig at du oppdaterer den hver gang det kommer ny versjon. Dette for å få utnyttet både gamle og nye funksjoner.