Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bylagssamling 2021.jpg

Forfall grunnet sykdom og karantene

Mange lurer på reglene for å omberamme kamper på grunn av smitte og karantene.

Reglene er de samme som står i reglementet vårt, men her kommer noen presiseringer:

For å få godkjent omberamming av en kamp pga Covid-19 kreves det at minimum 3 spillere, som tidligere er brukt på laget, er dokumentert smittet eller i karantene.

All aktivitet som er tillatt innenfor myndighetenes anbefalinger vil gjennomføres som oppsatt. En hver må følge de regler og anbefalinger som gjelder for sin situasjon. Hovedregel er at om spilleren kan gå på skolen, kan vedkommende også spille håndball. Fysisk og sosial omgang er viktig. Noen unntak kan forekomme dersom en er regnet som hustandsmedlem. Se helsenorge.no for mer informasjon om dette. 


Dersom det er pågående smitteutbrudd i laget, vil dette gi rom for omlegging basert på reglementets antall som er rammet.

Intensjonen med å beholde reglementet selv om vi har gått over til aktivitetsserie, er blant annet forutsigbarhet for innvolverte parter, og oppfordring til mest mulig aktivitet for alle lag og dommere. 

Her er rutinene som gjelder ved sykdom/smitteutbrudd i klassene 13 år til senior:
Kan du av en eller annen grunn ikke møte til kamp er det viktig at du:

 • Tar kontakt med dommere, motstanderlag og arrangør, og informerer om at laget ikke møter til kamp.
 • Bruk funksjonen omberamming i TA for å omberamme kampen, og oppdater søknaden om omberamming med dato og tid for ny kamp så snart dette er avtalt med motstander. Omberamming i TA kan benyttes inntill 1 dag før kampstart. Dersom det oppstår sykdom samme dag eller funksjonen i TA ikke er tilgjengelig, send en epost til regionskontoret nhf.rvn@handball.no
 • Innen fem virkedager etter at kampen skulle vært avviklet, skal kopi av melding sendt skolen eller bekreftelse fra klubbleder sendes Regionskontoret.
 • Det skal også opplyses om ny kampdato avtalt med motstandere.
  HUSK å oppgi kampnummer, slik at det kommer klart frem hvilken kamp "sykemeldingene" hører til.
 • Dersom lag ikke har omberammet kamp innen 5 virkedager etter kampdato, settes kampen til ikke møtt (IM) på lag som har meldt forfall. Ingen gebyr utstedes.

Barnelag 6-12 år. 

 • Send melding til motstander, arrangør og dommer (dersom det står oppført dommer på kampen). 
 • Send en epost til regionskontoret på e-post: nhf.rvn@handball.no opplys i denne e-posten om hvem du ellers har varslet. 
 • Vi vil se på muligheten for å kunne sette opp kamp for motstander. Dersom det ikke er mulig å endre på kampoppsettet og dermed sette opp en ny motstander, vil kampen utgå. 
 • Følg med på oppdateringen i handball appen eller på handball.no.
 • Det kan være lurt å sjekke dette helt frem til fredag ettermiddag. Vi vil ikke gjøre endringer i kampoppsettene samme helg etter fredag kl. 15:45. 

Smitte som oppdages etter trening/kamp:

Vi får også noen spørsmål om hva som gjelder dersom en oppdager smitte etter kamp/trening. Her følges anbefalinger som ellers i samfunnet. Den syke isoleres. Andre som har deltatt i trening/kamp regnes øvrige nærkontakter og skal følge råd deretter. Det er også viktig at en tar ansvar for å varsle egne nærkontakter. (kilde: helsenorge.no)