Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Logo med blå bakgrunn rvn.JPG

Endringer i barnehåndballen

På grunn av nye nasjonale retningslinjer gjøre vi endringer i kampoppsettet for barnehåndballen i desember.

På grunn av nye nasjonale retningslinjer og anbefalinger for håndtering av koronasituasjonen må vi gjøre noen endringer i kampoppsettet for barnehåndballen i desember.

Bakgrunnen for endringen er begrensning på arrangement:

  • Maks 50 personer kan være til stede på et arrangement der det ikke er faste, tilviste plasser (*) for publikum. Dette tallet inkluderer i breddehåndballen alle i hallen, også spillerne. Unntatt fra totalantallet er trenere, dommere, sekretariat og et begrenset antall hallvakter.
  • Dersom det er faste, tilviste plasser (*) på tribunen kan det være 600 personer til stede, fordelt på tre kohorter med maksimalt 200 personer i hver. Antallsdefinisjonen er den samme som over.

Med bakgrunn i dette vil det vanlige rundespillet som vi kjenner i barnehåndballen, bli endret nå i desember.

Isteden vil alle lag vi få tilbud om 1 kamp (i noen tilfeller vil hjemmelaget eller langtreisende lag få tilbud om to kamper. Dette avhenger av puljen de opprinnelig var oppsatt i).

For å få litt lengre kamper, øker vi spilletiden i følgende klasser:

  • Intersport 4’er (7, 9 år uøvd): 2x15 min
  • 5’er håndball (9 og 10 år): 2x20 min

11 og 12 års klassen vil fortsatt ha normal spilletid 2x20 minutter.

Arbeid med endringene gjøres i morgen torsdag 09.12.

Arbeidet med å lage de nye oppsettene vil starte i morgen (torsdag). Når vi arbeider med oppsettene, vil alle oppsett bli fjernet (avpublisert) fra minhåndball appen og handball.no. Kampene vil bli publisert igjen så snart vi er ferdig.

Vi vil forsøke så godt vi kan at lag vil spille innenfor det tidsrommet som de opprinnelig var satt opp med kamper, men det kan bli noen endringer siden mange av kampene forsvinner.

Mulighet for å trekke laget innen midnatt i dag.

Vi vet at mange opplever det krevende å stille lag til helgens kamper grunnet sykdom i lag og skoleklasser. Siden det blir endringer åpner vi for muligheten for at lag i barnehåndballen som har behov for å trekke seg fra kamper de to kommende helgene, 11-12.desember og 18-19.desember til å gjøre det.

Det blir dessverre en svært kort frist siden vi må starte arbeidet i morgen. Derfor MÅ alle som har behov for å trekke seg fra kampene i desember, å sende en mail til nhf.rvn@handball.no innen 23:59 i kveld (08.12.2021).

For lag 13 år til senior. 

Kamper går som normalt med noen små tidsendringer i desember. Vi legger inn litt ekstra pausetid mellom kamper, slik vi kjenner det fra forrige sesong. Dette gjør vi for å få litt mer luft mellom kampene.  Vi minner om artikkelen som ligger på vår nettside, dersom dere opplever sykdom i laget. 

 

*Vi viser ellers til informasjon lagt ut på handball.no i dag. https://www.handball.no/nyheter/2021/ny-koronainfo-for-handball-norge/