Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF Region Vest positiv (002).jpg

Vi kan ikke stille til kamp grunnet sykdom

Sykdom? Smitte? Karantene? Lurer du på hva du skal gjøre hvis laget ditt ikke kan stille til kamp?

I en periode nå ut november vil vi på grunn av mye sykdom rundt om, gjør vi noen små endringer i reglementet angående sykdom. Vi presiserer at denne endringen vil gjelde fra og med i dag 9.november til og med 30.november 2021. 

Fra og med klassene 16 år og eldre så skal en i utgangspunktet ha bekreftelse fra lege på sykdom eller akutt skade. For å ikke øke belastningen på helsevesenet velger vi i denne perioden hvor det er mye sykdom i region vest, å innføre at det holder med melding sendt skolen eller en bekreftelse fra klubbleder på sykdom i laget. Dette vil også gjelde 13-15 års klassene. 

Det er uansett svært viktig at varslingsrutinene blir fulgt opp. 

Kan du av en eller annen grunn ikke møte til kamp er det viktig at du:

  • Tar kontakt med dommere, motstanderlag og arrangør, og informerer om at laget ikke møter til kamp.
  • Sender e-post til Regionskontoret nhf.rvn@handball.no Oppgi kampnr og kampdato, og begrunn utsettelsen med sykdom. Bekreftelse på at 
  • Ved sykdom: Innen tre virkedager etter at kampen skulle vært avviklet, skal kopi av melding sendt skolen eller bekreftelse fra klubbleder sendes Regionskontoret. Her skal det også opplyses om ny kampdato avtalt med motstander. HUSK å oppgi kampnummer, slik at det kommer klart frem hvilken kamp "sykemeldingene" hører til.

I barneklassene 6-12 år, er det ikke mulig å omberamme kampene til ett nytt tidspunkt, men dersom sykdom skulle oppstå er det også her viktig at varslingsrutinene blir fulgt.

Det er ditt ansvar at alle berørte får beskjed og omberamming blir kun godkjent dersom alle innvolverte er varslet.

For at det skal være mulig å kontakte riktige personer er det viktig at alle får inn i MinIdrett og sjekke at kontaktinfo er tilgjengelig

Vi minner også om våre generelle omberammingsregler.