Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Logo med blå bakgrunn rvn.JPG

Lisenskontroll

Vi gjennomfører lisenskontroll hver uke. Du som lagleder kan sjekke om spillerne dine har betalt lisens.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fristen for å betale lisens og være forsikret var 1. september 2022!

Her ser du hvem som skal betale lisens:

  • Alle spillere og dommere som deltar i organisert håndballaktivitet skal løse lisens fra og med det kalenderåret de fyller 13 år.
  • Ledere som føres på kamprapporten i NHFs kamptilbud, plikter også å løse lisens. Med NHFs kamptilbud menes Eliteserien, 1. og 2. divisjon (også kalt nivå 1-3), NM Senior, NM Junior, NM Beachhåndball, LERØYserien 18 og Bringserien 16 (det betales ikke lisens for ledere til de to sistnevnte før laget er kvalifisert)

Håndballisensen 2022-2023 gjelder til 31. august 2023. Vær oppmerksom på at lisensforsikringen ikke bare er relatert til kamp. Den dekker også skader som oppstår på trening, og derfor er det viktig at den betales innen forfall.

Det er viktig for deg som lagleder å vite hvilke spillere som har betalt lisensen og ikke. Når du velger ut din kamptropp i appen Min Håndball vil det dukke opp en melding om hvilke spillere som ikke har betalt lisens. Da er det viktig at du følger opp dette med de det gjelder. Dersom spilleren eller spillerens foresatte mener at lisensen er betalt, men det ikke vises, må du ta kontakt med oss på regionskontoret. Det kan da være at spilleren har flere profiler i Min Idrett (duplikater) eller at de har betalt med feil KID-nummer. Hvis lisensen betales i nettbanken med KID-nummer vil det ta 2-3 virkedager før statusen blir endret til betalt. 

Klubber og lagledere skal ikke benytte spillere som ikke er spilleberettiget i kamp.

Vi gjennomfører lisenskontroll hver uke. 

Dersom en spiller står oppført i kamprapporten regnes det som at spilleren har spilt kampen. Vær derfor nøye når du velger ut kamptroppen til hver kamp. 

Les mer om lisens her.