Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

kortbane.jpg

Dispensasjoner

Konsekvenser ved innvilget søknad om dispensasjon

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Regionskontoret mottar en del henvendelser vedrørende dispensasjonsreglementet, både med tanke på alder og antall spillere, og vi vil her prøve å oppsummere kort hva som gjelder.

Antall utøvere en kan ha på dispensasjon, avhenger av hvilke klasser det gjelder. I aldersklassene 10 og 11 år (5’er håndball og aktivitetsserie), kan en få innvilget inntil 2 personer på dispensasjon. I aldersklassene 12 år og eldre, kan en få innvilget inntil 3 personer.
Det er ikke noe begrensing i hvor mange av disse spillerne som kan være med pr. kamp og heller ikke hvor mange spillere som kan være på banen samtidig.

Konsekvens i aldersklassene 12 år og eldre:
Lag som har utøvere på dispensasjon, blir merket med (D) i tabellen. Videre vil en ikke kunne delta i sluttspill eller bli Fylkes- Regionsmester. Dersom et lag med dispensasjon blir vinner av en avdeling, vil sluttspillplassen gå videre til neste lag på tabellen.

Dette er hovedregelen i dispensasjonsreglementet, men det finnes unntak og fullstendig reglement finner en på: https://www.handball.no/regioner/region-vest/praktisk-info/lover-og-regler/kampreglement-for-region-vest/#3._DISPENSASJONER

Dersom en lurer på noe, ta gjerne kontakt med regionskontoret på tlf. 55595830 eller e-post: nhf.rvn@handball.no