Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Oppsett 5'er håndball 9 år øvd

Kampoppsettet for høstens runder i alle soner for 9 år øvd (5'er) er nå tilgjengelig på hjemmesiden og i MinHåndball-appen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da er høstens serierunder for 5'er håndball 9 år øvd i alle soner publisert. Det skal spilles tre serierunder hvor hvert av lagene er satt opp med to kamper hver. Spillavviklingen i sone 8 blir ikke endelig avgjort før 17.10, så her kan det bli endringer.

Det er mange som ønsker å spille kortbane og når vi denne sesongen har utvidet spilletiden til 2x15 min,har det gitt oss utfordringer med halltid.

Det er derfor satt opp kortbanerunder i flere haller enn det som var satt opp i arrangørtildelingen.

Vi minner om saken på hjemmesiden vedrørende 5’er håndball: https://www.handball.no/regioner/region-vest/nyheter-region-vest2/nyheter_regionvest/2019/09/maltavle-5er-handball/

Vi gjør oppmerksom på noen endringer i resultatregistreringen i 5’er håndball.

For 9 år ØVD og 10 åringene skal det ikke benyttes måltavle og vi har derfor også sagt at det ikke er nødvendig å føre kamprapport LIVE i denne årsklassen. Det betyr at vi får en utfordring med dommerregninger i TA, da kampene må registreres med et resultat før dommerne får regningene tilgjengelig på sin profil i TA. Inntil videre må derfor klubbene registrere alle 9 år ØVD og 10 års kampene med resultat 0-0, slik at dommer og klubb, kan følge opp regningene på «vanlig» måte. Vi jobber med å finne en løsning på hvordan en kan løse denne utfordringen, men som sagt, inntil videre fører en resultatet 0-0 i alle 9 år ØVD og 10 års kamper. Vi kommer tilbake med mer informasjon etter hvert.

Fint om klubbene kan informere sine arrangementsansvarlige, slik at denne informasjonen når «rette vedkommende».

 

Trenere og lagledere bør merke seg dato og tidspunkt for kampavvikling.

For å finne kampene til ditt lag/lagene gå på handball.no

  • Klikk Kamper
  • Velg påmeldte lag
  • Velg Region Vest
  • Velg riktig aldersklasse
  • Klikk på ditt/dine lag
  • Klikk på neste kamper

Ønsker dere alle lykke til med høstsesongen!