Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20171107_Sportslig_ledelse_vest.jpg

Premiere hos Bergen HK!

Bergen HK har, som første klubb i Norge, gjennomført den ferdigstilte Klubbhus-modulen: Sportslig ledelse

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klubbhuset er et prosjekt som tar sikte på å minske frafallet i ungdomshåndballen, og tidligere har Bergen HK også gjennomført klubbanalysen og modulen Frivillighet.

Totalt 13 stk fra styret, sportslig utvalg og andre ildsjeler jobbet med hvordan den sportslig organiseringen skal se ut i tiden fremover i klubben. At disse var fornøyd med kvelden er det ingen tvil om.

- I løpet av mine 40 år som frivillig i håndballen har jeg opplevd mye. Dette er noe av det beste jeg har vært med, og jeg har virkelig troen. Flere klubber bør prioritere dette.

Denne entusiastiske tilbakemeldingen kom fra en av primus motorene i klubben, Petter Stokke. Han har jobbet iherdig for klubben i mange år og lever og ånder for at klubben i hans hjerte skal bli enda bedre.

Klubbhus-medarbeidere fra regionene til stede

I tillegg til ressurspersonene fra klubben, fikk man også besøk av klubbveiledere fra 3 andre regioner, for å overvære modulen. De fikk gode råd og tips til hvordan presentere innholdet til egne klubber utover sesongen.

 20171107_Sportslig-ledelse_vest_2_900.jpg

Modulen Sportslig ledelse, er utarbeidet av en av våre flinke klubbveiledere Hilde Daae Johannessen, og retter seg blant annet mot følgende punkter:

  • Verdier
  • Ambisjoner/prioriteringer 
  • Mål (kortsiktige og langsiktige)
  • Kompetanse
  • Styring og etterlevelse
  • Felles forståelse av formuleringer

Norgespremiere til nytte for klubbene

Hilde er sportslig leder i Askøy Håndball og har engasjert seg voldsomt i utviklingen av innholdet. Fordi hun, av egen erfaring, vet at dette er et viktig arbeid for klubbene.

- Jeg er veldig glad for å få være med på dette. Dersom alle klubber hadde fokusert litt ekstra på sportslig ledelse, er jeg sikker på at det ville løftet breddehåndballen til et nytt nivå, forteller den alltid like rolige og blide Hilde.

Sportslig ledelse skal nå lanserers i hele Håndball - Norge, og vi er sikker på at med kyndig veiledning, og inspirerte deltakere, vil dette føre til gode utviklingsprosesser i den enkelte klubb og sportslige apparat.

Vi avslutter med et bilde fra gruppearbeidene denne kvelden, og oppfordrer alle klubber i Norge til å gjennomføre klubbanalysen, så vil akkurat dere kunne nyte godt av klubbhuset og den sportslige modulen!

20171107_Sportslig-ledelse_vest_4_900.jpg