Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klubbhuset - listebilde.jpg

Klubbhuset

Prosjektet "Klubbhuset" er godt i gang. Vi ønsker nå flere klubber velkomne til å delta.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klubbhuset har som målsetning å øke antallet ungdomsutøvere (13-19 år) med 10%. For å oppnå dette er vi avhengig av at alle jobber sammen. Aller viktigst er det at klubbene i Norsk håndball ønsker å være med på denne jobben.

For å delta i Klubbhuset har man tidligere måtte sende en søknad til regionen, med en kort begrunnelse. Deretter har man fått tilsendt en analyse som tar for seg ulike temaer rundt klubbens drift og organisering. Til nå har 10 klubber gjennomført analysen og deltatt i prosjektet, og vi ser at infoen som kommer ut av analysen er nyttig info både for klubbene som tar den og for oss som region. Gjennom analysen får man en pekepinn på hvilke områder som kan forbedres, og hvilke områder klubben allerede er god på.

Vi ønsker derfor at flest mulig av klubbene våre tar denne analysen, uten man forplikter seg til å delta i selve prosjektet. Vi ønsker å belønne de klubbene som tar seg tid til dette. Vi gir derfor alle klubber som tar analysen to gratis plasser på trenersamling som arrangeres senere i vinter.

For å ta analysen bruker man følgende lenke

Det er en fordel om flest mulig fra styret, og andre ildsjeler i klubben, deltar når man tar analysen. Vi vil i etterkant følge opp hver enkelt besvarelse og sende en skriftlig oppsummering til klubb, hvor vi synliggjør hvilke tiltak som kan iverksettes. Dersom man, etter å ha tatt analysen, ønsker å delta i prosjektet Klubbhuset, vil en av våre medarbeidere følge dere opp. Det er i så tilfelle klubben selv som bestemmer. 

Ønsker du mer info om hva Klubbhuset er for noe, kan du sjekke følgende linker:
https://www.handball.no/regioner/region-vest/nyheter-region-vest2/nyheter_regionvest/2017/04/flere-spillere-lenger22/

https://www.handball.no/kh