Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

IMG_8303-2.jpg

Klubbhuset

Klubbhuset er i full gang, vi søker nå etter flere klubber som ønsker å utvikle klubben sin!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klubbhuset har som målsetning å øke antallet ungdomsutøvere (13-19 år) med 10%. For å oppnå dette er vi avhengig av at alle jobber sammen. Aller viktigst er det at klubbene i Norsk håndball ønsker å være med på denne jobben.

I vår region har vi foreløpig 10 klubber som har gjennomført analysen som er inngangen til klubbhuset, tre av de klubbene har igjen gjennomført utviklingstiltak i etterkant av anlaysen og flere er på vei. Tilbakemeldingene fra klubbene som har deltatt har vært udelt positive.

Vi ønsker at så mange som mulig av klubbene våre deltar i Klubbhuset, og vi søker nå etter flere klubber som vil ta del i dette. Som inngang til klubbhuset og de tiltakene/tilbudene som ligger i prosjektet er det en forutsetning at man som klubb tar initiativ til å være med. Det gjøres ved å sende en kortfattet søknad til klubbhuset@handball.no  hvor dere begrunner kort hvorfor dere ønsker å være med i Klubbhuset.

Sier du ja til å være med i Klubbhuset, forplikter du deg til å gjennomføre klubbanalysen og delta i det utviklingsløpet som avtales mellom klubb og regionens klubbhusansvarlige.

De klubbene som melder sin interesse vil få 2 gratis plasser på Ungdomstrenerseminaret som arrangeres i august / september. Man vil også bli invitert til fagtreff i anledning Møbelringen Cup i november.

Spørsmål kan rettes til klubbhuset@handball.no eller ansvarlig for klubbhuset i vår region.

Merk at alle tiltak i klubbhuset er kostnadsfritt for klubben. 

Du kan lese mer om innholdet i klubbhuset her.