Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nordnes aktivitetsdag.jpg

Stor idrettsglede på aktivitetsdag...

… da barn fikk prøve ut tilrettelagt håndballtilbud i Nordneshallen, søndag 19. februar.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Unikt tilbud
Nordens IL starter opp det andre tilrettelagt håndballtilbud for barn (Gull-mini-lag) i Region Vest. Søndag inviterte de, sammen med Region Vest, barn i alderen 6-15 år som ville prøve ut håndballtilbudet til aktivitetsdag i Nordneshallen. Nordnes IL har sammen med den lokale Lions klubben arbeidet godt for å legge forholdene til rette for det nye laget.

Ønsker spillerne velkommen
Treningstid, trener og støtteapparat er på plass. Nå venter klubben og lagstilbudet bare på spillerne. Det tilrettelagte håndballtilbudet er for spillere med en funksjonsnedsettelse eller som ikke finner seg til rette på et aldersbestemt lag. Jenter og gutter i alderen 6-15 år er hjertelig velkommen med. Lagets først trening er torsdag 9. Mars, kl. 17-18 i Nordneshallen.

Invitasjon Gull-mini-lag Nordnes IL.pdf

Gullserien
Gullserien er NHF Region Vest sitt kamp- og serietilbud for spillere med en funksjonsnedsettelse eller som ikke finner seg til rette på aldersbestemte lag. To klubber har i dag lagstilbud til barn (Gull-mini-lag), Sotra SK og Nordnes IL. Regionen arbeider aktivt med klubbene for å etablere flere lag og opprettet et Gullserietilbud for barn.

 Håndball for alle flyer 2017.pdf

Kontaktperson i Region Vest
Tove Iren Vindenes
Klubbutvikler inkludering spillere med funksjonsnedsettelse
Tove.iren.vindenes@handball.no
Mob.: 934 19 733