Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

spillere01.jpg

Lisenskontroll

Fra 28. januar starter vi en ny periode med lisenskontroll på alle nivåer i en 3 ukers periode framover.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lisenskontrollen vil bli gjennomført på alle kamper, inkludert 12-årsklassene, i perioden 28.01-17.02.2017. Den utføres på bakgrunn av kamprapportene så viktig at disse er riktig utfylt og sendes inn etter kamper er spilt.

  • Alle spillere og dommere født 2003 eller tidligere må betale lisens for sesongen 16/17.
  • Spillere født i 2004 som fyller 13 år i løpet av 2017 må betale lisens som gjelder for perioden 1. januar til 31. august. 
  • Alle lagledere tilknyttet lag som deltar i NHFs serier må også løse lisens.

De som eventuelt ikke har betalt lisens, må betale et gebyr på kr 750,-, i tillegg til selve lisensbeløpet.

Konsekvensen av å benytte spillere som ikke har betalt lisens eller har feil klubbtilhørighet, kan være at klubben blir dømt til å tape en vunnet eller uavgjort kamp og blir ilagt gebyr for en kamp klubben har tapt.

Lisensen er da gyldig til og med 31. august 2017.  Lisens blir utstedt automatisk i forkant av hver sesong i Min idrett, men for alle som nå skal betale lisens for første gang så må et lisenskrav opprettes.  Det er klubben som oppretter lisenskravet i SportsAdmin (SA).  Alle klubbledere, som er registrert i våre systemer, har tilgang til å gjøre dette.

Har du problemer så ta kontakt med egen region (nhf.rvn@handball.no), NHF eller NIF IT snarest for å få betalingsopplysninger.

Les mer om Lisens og Forsikring!