Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trener og baller 640x360.jpg
Foto: Trine N. Wichmann

Lisenskontroll sesongen 2022/23

Vi gjennomfører lisenskontroll hver uke. Du som lagleder MÅ sjekke om spillerne dine har betalt lisens.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fristen for å betale lisens for utøvere i trening med nærkontakt gikk ut
1. september 2022, men vi ser at mange spillere enda ikke har betalt. I tillegg til å gi spilleberettigelse fungerer lisensen som forsikring. 

Håndballisensen 2022/23 gjelder til 31. august 2023. Vær oppmerksom på at lisensforsikringen ikke bare er relatert til kamp. Den dekker også skader som oppstår på trening, og derfor er det viktig at den betales innen forfall.

Det er viktig for deg som lagleder å vite hvilke spillere som har betalt lisensen og ikke. Når du velger ut din kamptropp i appen Min Håndball vil det dukke opp en melding om hvilke spillere som ikke har betalt lisens. Da er det viktig at du følger opp dette med de det gjelder. Dersom spilleren eller spillerens foresatte mener at lisensen er betalt, men det ikke vises, må du ta kontakt med oss på regionskontoret. Det kan da være at spilleren har flere profiler i Min Idrett (duplikater) eller at de har betalt med feil KID-nummer. Hvis lisensen betales i nettbanken med KID-nummer vil det ta 2-3 virkedager før statusen blir endret til betalt. 

Vi oppfordrer klubber og lagledere til å ikke benytte spillere som ikke er spilleberettiget i kamp.

Dersom en spiller står oppført i kamprapporten regnes det som at spilleren har spilt kampen. Vær derfor nøye når du velger ut kamptroppen til hver kamp. 

Les mer om lisens her.