Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Regiona_Bylagscup_3_2019.jpg

Vellykket dag i Oppsal Arena

Årets Regionale Bylagscup ble kastet i gang lørdag 28. september i Oppsal Arena.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne turneringen var for utvalgte jenter og gutter født i 2004 som har deltatt på SPU 14 år. Ca. 200 spillere ble fordelt på tolv jentelag og seks guttelag, og lagene ble ledet av spillerutviklere som har fulgt kullet i SPU 14 sesongen 2018/19.

Regional_Bylagscup2_2019.jpg

Grunnet CL-kampen mellom Elverum og PSG ble oppmøtet flyttet til kl. 07:00 slik at flest mulig kunne rekke å komme seg til Håkonshall i Lillehammer etter turneringen. Flere spillere ble utfordret til å spille på plasser de vanligvis ikke spiller på, for å utvikle seg og få en bedre spilleforståelse. Gjennom turneringen fikk vi sett mange gode skåringer, finter, redninger og ikke minst samspill til tross for at flere av spillerne ikke hadde spilt sammen tidligere. 

Regional_Bylagscup_4_2019.jpg

Dommerne i fokus
I tillegg til spillerutvikling var også dommerutvikling i fokus. Dommermedarbeidere og dommerutviklere var tilstede under helgen for å veilede og videreutvikle våre unge dommertalenter. 12 lovende dommertalenter var plukket ut for å utvikle seg som dommere, og kjempe om opprykk til utviklingsgruppe 2 i Region Øst.

Regional_Bylagscup_dommere.jpg

Sluttspill
Lagene var delt i to jentepuljer og en guttepulje. Fra pulje én kjempet J15 Romerike og J15 Oslo Sør til semifinale, mens i pulje to var det J15 Østfold Nord og J15 Follo som kapret plassene. Hos guttene var det G15 Vest, G15 Nord, G15 Østfold og G15 Sør som sikret seg semifinaleplassene.

Semifinale endte slik:

Jenter

Hjemmelag

Bortelag

Resultat

Oslo Sør

Østfold Nord

13-9

Romerike

Follo

14-11

Gutter

Hjemmelag

Bortelag

Resultat

Nord

Østfold

14-8

Vest

Sør

10-13

Vinnerne
I jentefinalen kjempet J15 Oslo Sør mot J15 Romerike, det var en spennende kamp hvor lagene fulgte hverandre tett fra start til slutt. Kampen ble ikke avgjort før i siste spilleminutt - hvor Oslo Sør puttet det siste målet og dro i land seieren med resultatet 11-12.

Regional_Bylagscup-2019_Vinnere_jenter.jpg

G15 Nord og G15 Sør møttes i sin første kamp i turneringen og avsluttet også turningen med finalekamp. Dette var en forsvarskamp av begge lag som fulgte hverandre tett, og først når det var igjen to minutter dro Nord litt i fra og vant finalen 9-7.

Regional_Bylagscup_2019_Vinnere_gutter.jpg

Region Øst takker teknisk arrangør, alle spillere, trenere, dommere og dugnadsarbeidere I ARU for vel blåst dag i Oppsal Arena. I tillegg ønsker vi å takke publikum som stod opp tidlig for å heie og støtte de unge lovende spillerne.